Heren bontjassen

Voor heren geldt er eigenlijk maar één ding bij de aanschaf van een winterjas. Hij moet lekker warm zijn en goed zitten! Style Italy speelt hierop in door een mooie uitgebreide collectie winterjassen aan te bieden, met of zonder bontkraag. Een bontkraag zorgt namelijk voor extra warmte. Allerlei soorten bontjassen zijn tegenwoordig in de mode, van stoere bomberjacks tot nette parka’s. Het leuke van al deze soorten winterjassen is dat je eigenlijk bij iedere jas een bontkraag kunt toevoegen.

Style Italy biedt zowel echte als neppe bontkragen aan. De echte bontkragen zijn in de meeste gevallen gemaakt van 100% American Raccoons bont, oftewel de vacht van een wasbeer. De neppe bontkragen zijn gemaakt van 100% polyester. Het polyester is ietwat minder warm, omdat het de lichaamstemperatuur niet geleid. Het is daarentegen wel goedkoper dan een bontjas of bontkraag van echt bont.

Stijlvol de winter in

Natuurlijk wil je er als man zijnde ook in de winter hip bijlopen. Daarom zijn de bontjassen van Style Italy met verschillende stijlen te combineren: chique, zakelijk, stoer of casual. Draag er een nette schoen onder of een sneaker, het is met talloze stijlen te combineren. Ook in kleuren is veel te variëren bij het aanbod van winterjassen van Style Italy. Houd je van neutraal? Ga dan voor bruin, groen, donkerblauw, grijs of juist zwart. Houd je meer van opvallende kleuren? Ook daarin biedt Style Italy een passend aanbod. De winterjassen zijn stijlvol en stoer tegelijk. Kies zelf of je wel of geen bontjas wil en bekijk snel het aanbod. De winterjassen zijn gemaakt van goede comfortabele materialen, waarbij je voelt dat je de welbekende Italiaanse kwaliteit draagt. Een ander kenmerk van de Italiaanse herenmode is dat de jassen goed gestyled zijn. Ze hebben een getailleerde pasvorm en sluiten daarom naadloos aan bij je lichaamsbouw. Hierdoor zal een jas van Style Italy vrijwel altijd voor een stijlvolle uitstraling zorgen.

Heb jij al een winterjas aangeschaft? Is dat een winterjas met of zonder bontkraag? Bekijk snel het aanbod van Style Italy. Talloze hippe modellen passeren de revue. Ongetwijfeld dat er ook voor jou een passend model bij zit!

Back to top