de vlag es vlag se vlag eu vlag

Winterjas voor heren in 2018: dit zijn de trends!

Heren opgelet! Dit zijn de winterjassen trends van 2018! Het zijn niet alleen vrouwen die elk jaar weer met nieuwe trends op het gebied van winterjassen worden geconfronteerd. Mannen hebben tegenwoordig ook meer dan genoeg keuze. Bent u benieuwd naar wat de heren winterjas 2018 trends van dit jaar zijn? Hint: verwacht minder zakelijke jassen en meer retro, klassieke en oversized exemplaren. Een winterjas voor heren is zo'n item waarmee u gelijk meer stijlpunten scoort. Het is ook een geweldige investering, omdat die ook in 2019/2020 nog als winterjas gedragen kan worden. Wij hopen dat u vol gaat genieten van uw nieuwe winterjas. Check ook eens de heren winterjassen trends van 2019 en 2020. Style Italy heeft voor u al een nieuwe collectie neergezet.

Een heren winterjas voor de winter van 2018/2019 kopen

Een gewatteerde jas voor heren is dit jaar erg populair, net zoals vorig jaar en komend jaar. De voordelen: hij houdt u lekker warm en is perfect voor in de winter. Trek hem aan op wintersport of om gewoon extra casual voor de dag te komen.

In een lange heren winterjas voelt u zich warm en comfortabel en ziet u er bovendien extra verzorgd uit. U kunt de lange winterjas voor heren van Style Italy bijna overal voor gebruiken. Hij past dus bij veel verschillende gelegenheden. Combineer hem met een mooie sjaal en jeans en trek er een mooi paar schoenen bij aan en u bent klaar om de show te stelen!

Kleuren en verschillende prints zijn ook dit jaar weer helemaal in. Wel zo leuk om af te steken tegen al dat grauwe weer. Rood is een trendkleur die erg populair blijft, maar zie zeker ook niet een groene heren winterjas of blauwe heren winterjassen over het hoofd. Of doe gek in knalgeel, oranje of kobaltblauw. Deze gekleurde jassen kunt u trouwens uitstekend combineren met Italiaanse overhemden met leuke printjes. Weer een paar extra stijlpuntjes erbij!

Een winterjas voor heren in 2018 gaat ook nog in 2019 mee!

Het leuke is dat een winterjas voor heren uit 2018 ook nog gewoon in 2019 mee gaat. De kwaliteit van al onze jassen is namelijk top. Hier zijn we zo zeker van dat we een niet goed = geld terug garantie hanteren. Ook in de winter van 2019/2020! U bent op de juiste plek aangekomen voor winterjassen die meerdere jaren mee gaan. Zeker als u kiest voor een ietwat meer neutrale kleur, zoals de zwarte winterjas of de groene winterjas voor mannen.

 

Back to top
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »