Betaal na Ontvangst

MultiFactor / Betaal na Ontvangst

Betaal na Ontvangst: Eerst het product thuis - dan pas betalen

Eerst het product thuis ontvangen en achteraf pas betalen lijkt misschien vanzelfsprekend. Maar gek genoeg zijn er niet veel betaalmethoden binnen de e-commece waarbij dit kan. MultiFactor/Multisafpay heeft dit probleem opgelost. Als je ervoor kiest om met ons te winkelen, krijg je altijd het product eerst thuis en hoef je pas daarna te betalen. Op die manier weet je altijd zeker dat je betaalt voor datgene wat je daadwerkelijk hebt besteld.

Wat  is MultiFactor?

MultiFactor is gespecialiseerd in het achteraf betaalproces van de dienst Betaal na Ontvangst van MultiSafepay. Via MultiSafepay bieden wij webwinkeliers de mogelijkheid om naast de bestaande betaalmogelijkheden een achteraf betaalmethode aan te bieden aan hun klanten. Webwinkeliers zijn volgens de Nederlandse wet en regelgeving verplicht een achteraf betaalmethode aan te bieden aan consumenten.

Met MultiFactor/Multisafpay hoef je nooit te betalen voor iets wat je nog niet hebt ontvangen. Als je met je credit card of e-wallet betaalt, is dat wel anders. Het is bijvoorbeeld handig als je niet zeker over je aankoop bent en erover denkt om het product te retourneren.

Als u met MultiFactor/Multisafpay winkelt, heeft u altijd 100% zekerheid. Naast het feit dat u nooit gevoelige informatie hoeft door te geven, weet u dat u altijd bij een veilige winkel winkelt als je voor Klarna kiest. De winkels die MultiFactor/Multisafpay aanbieden, moeten ethische regels hanteren en onze eisen naleven, zodat je altijd veilig en eenvoudig kunt winkelen.

Bij het doen van de aankoop heeft MultiFactor/Multisafpay een zogenaamde microkredietbeoordeling uitgevoerd waarbij we voldoende informatie verzamelen om te kunnen beslissen of zij de aankoop willen goedkeuren of afwijzen. U krijgt binnen enkele seconden antwoord of de aankoop is goedgekeurd of niet. U kunt contact opnemen met MultiFactor/Multisafpay Klantenservice als u wil weten waarom uw aankoop is afgekeurd.

Wij vragen u te kiezen voor een van onze andere betaalmethodes. Paypal of multisafepay. Via multisafepay kunt u betalen via iDeal, Creditcard, bankoverschrijving en meer.

Voorwaarden MultiFactor/Betaal na Ontvangst:

Als u met MultiFactor/Multisafpay Factuur betaalt, winkelt u veilig en eenvoudig. U hoeft nooit uw bankrekening- of creditcardgegevens in te vullen en betaalt altijd pas nadat de aankopen zijn afgeleverd.

  • U betaalt pas nadat u de aankoop in huis hebt
  • Betaalperiode - altijd 14 dagen
  • U hoeft nooit uw bankrekening- of creditcardgegevens op te geven
  • Altijd minimaal 7 werkdagen bedenktijd in overeenstemming met de wet kopen op afstand en de colportagewetgeving

De webwinkel StyleItaly rekent u €7,49 voor het gebruik van deze service, dit wordt in digitale factuur vermeld onder Fee. De Feekosten worden dan ook in rekening gebracht, mocht u de order terugsturen en annuleren.

Achteraf Betalening (Eerste bestelling max € 150;)

Het minimale aankoopbedrag is €50,- en het maximale aankoopbedrag is €300,- incl. BTW. Het kan zijn dat het bedrag voor uw eerste order te hoog is. MultiFactor stelt als voorwaarde, uit veiligheidsoverwegingen, een maximaal bedrag vast voor een eerste order, bijvoorbeeld €150,-. U kunt ervoor kiezen om een lager bedrag te bestellen, of met een andere betaalmethode, bijvoorbeeld iDEAL, te betalen.

Bij de aankoop worden uw persoonlijke gegevens gecontroleerd. Uw persoonlijke gegevens worden behandeld in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). 

Vragen over de betalingsupport@multifactor.nl of 020-8500533.
Veel gestelde vragen: http://www.multifactor.nl/faq

Als u uw bestelling heeft geplaatst met de optie "Betaal na Ontvangst" dan ontvangt u een binnen enkele dagen een mail van de firma Multifactor. Dat is de partij welke de aankoop met u afrekent. U dient dus niet direct naar StyleItaly te betalen maar naar Multifactor.

U ontvangt een email met daarin een betaallink waarmee u de digitale factuur dus binnen 14 dagen kunt betalen.   Voor het gebruik van Betaal na Onbtvangst en dus Multifactor gelden andere algemene voorwaarden dan de algemene voorwaarden van StyleItaly.
Deze voorwaarden vindt u hier  van "Betaal na Ontvangst"

Let op! Geld lenen kost geld. 

Back to top