de vlag es vlag se vlag eu vlag
test banner

Dit is onze top 10 beste winterjassen voor heren

  • Geplaatst op
  • 0
Dit is onze top 10 beste winterjassen voor heren

Om het jou dit jaar wat makkelijker te maken hebben wij van Style Italy een artikel geschreven, met de 10 meest populaire jassen van dit moment. Je vindt hier de top 10 populairste winterjassen voor heren uit ons assortiment.

Waar moet een goede winterjas voor heren aan voldoen?

Een goede winterjas voor heren moet natuurlijk aan een aantal criteria voldoen. Het eerste waar iedereen natuurlijk naar kijkt is de stijl en de uitstraling van de jas.Een goede winterjas voor heren moet uiteraard de juiste warmte hebben, dit kies je aan de hand van de juiste voering van de jas. Een goede winterjas is ook van de juiste kwaliteit en materialen, dit is waar bij ons de hoogste prioriteit ligt. Wij kiezen bijvoorbeeld voor dons, nep-leer of een verhouding tussen katoen en polyester. Dit zijn goede stoffen voor een winterjas van kwaliteit.
Een winterjas heeft soms flink wat te verduren. De jas moet tegen weer en wind kunnen op bijvoorbeeld de fiets en voor sommigen moet hij ook op wintersport kunnen worden gedragen. Dan dient de kwaliteit natuurlijk goed te zijn als je warm en droog wilt blijven.

Dit is de top 10 meest verkochte winterjassen voor heren

nummer 1 winterjas

1. Dit is een korte winterjas met een mooie grote natuurlijke bontkraag in het zwart. Door de Italiaanse pasvorm sluit deze goed aan op het lichaam, zo staat deze jas lekker sportief. Het is niet voor niets dat deze comfortabele jas in de top 10 is belandt.

Nummer 2 winterjas

2. Dit is een korte winterjas met natuurlijke grote bontkraag in het donker blauw. Ook de donkerblauwe kleur is erg populair onder de korte jas met bontkraag. De jas is voorzien van vele zakken, waardoor de jas ook erg praktisch is. De populaire donkerblauwe kleur zorgt voor een net wat ander karakter, daarom is dit ook één van de beste keuzes in heren winterjassen van aanstaande winter.

nummer 3 winterjas

3. Dit is een parka jas voor heren met een mooie bontkraag in het zwart. Deze mooie jas valt lekker lang en ruim uit, waardoor de jas erg comfortabel gedragen kan worden. Het is een ontzettend fijne jas in de winter die veel lichaamswarmte vasthoudt met een lekkere extra warme bontkraag.

nummer 4 winterjas

4. Dit is een parka jas voor heren met een natuurlijke bontkraag in het donkerblauw. Natuurlijk staat deze populaire jas in deze gewilde kleur ook in de top 10. De parka jas is al jaren een populair model. De jas valt mooi lang uit en biedt veel ruimte voor comfort en warmte, een echte wintertopper dus!

nummer 5 winterjas

5. Dit is een populaire parka jas in het zwart met een XL bontkraag. Ben jij een echte koukleum of hou je gewoon van extra warmte en een grotere bontkraag? Dan is dit helemaal jouw jas! Niet alleen de XL bontkraag zorgt voor extra warmte, maar ook het parka model geeft genoeg ruimte en voering om alle lichaamswarmte vast te houden. Zo ben je verzekerd van een heerlijke warme winter.

nummer 6 winterjas

6. Dit is een lange heren parka met een XL bontkraag in het blauw. Deze prachtige jas biedt net even iets anders in je garderobe, deze jas is namelijk niet alleen heel stijlvol maar ook erg praktisch en comfortabel. De jas is voorzien van maar liefst 5 zakken, en door de ruime fitting en de goede voering is dit een erg prettige winterjas. De XL bontkraag en de mooie blauwe kleur geven veel karakter aan de lange parka. Je snapt wel waarom deze jas de top 10 gehaald heeft?!

nummer zeven winterjas

7. Dit is een groene lange parka jas met bontkraag. Ook de mooie groene kleur mag niet ontbreken in deze top 10. Deze parka in de kleur groen is namelijk de perfecte keus als je net even iets anders wilt als basic zwart, maar toch voor stijlvol en chique door moet kunnen gaan.

nummer 8 winterjas

8. Dit is een korte winterjas met een mooie natuurlijke grote bontkraag in het zwart. Deze korte populaire jas in de klassieke zwarte kleur is een aanwinst voor ieder zijn garderobe. Door de fitting sluit het model goed aan op ieder zijn postuur en de mooie bontkraag geeft de jas een stoere uitstraling. Deze jas staat iedereen!

nummer 9 winterjas

9. Een lange parka jas voor heren met mooie bontkraag in een camouflage leger kleur. Ook de camouflage parka heeft de top 10 voor heren winterjassen dit jaar gehaald. Als de standaard kleuren niet jouw smaak zijn, of als je van een leger print houdt, dan is dit jouw jas. Het is een erg populair model met een mooie bontkraag die thuis hoort in de top 10!

nummer 10 lerenjas

10. Dit is de imitatie leren kunstjas, een echte streetwear in het grijs/zwart. Dit is een populair model door zijn stoere uitstraling. De jas is van warm materiaal en heeft een fijne pasvorm. Een erg verstandige en goede keuze voor een winterjas.

Welke jas is jouw favoriet?

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »