de vlag es vlag se vlag eu vlag

Acties Style Italy

Style Italy biedt het volgende acties aan via onze Website en Facebook pagina:

WeekActie 

Op onze Homepage treft u een banner met een bewust product die een week lang in de daglicht word gehouden. Op dit product kan wel tot 70% korting aangeboden worden. Wekelijks worden er diverse producten met korting aangeboden. Door simpelweg op deze banner te klikken komt u terecht op de product pagina en kunt u deze bestellen met de toegegeven korting. 

Facebook WinActie

Op onze Facebookpagina worden er wekelijks winacties gehouden. Elke week worden er diverse producten tentoongesteld waarbij er enkel product wordt uitgereikt aan een winnaar. 

Om mee te doen met onze Facebook WinActie dient u de volgende stappen te volgen:

- Bezoek onze Facebookpagina
- Like onze Facebookpagina
- Deel het WinActie bericht
- Geef aan welke artikel die word voorgesteld wilt winnen

Winnaar(s) worden random uitgekozen en word op onze pagina bekend gemaakt. Winnaar dient zelf via persoonlijk bericht contact op te nemen binnen 5 werkdagen. Bij geen reactie binnen 5 dagen zal er geen product meer uitgereikt worden van de bewuste Winactie. Facebook WinActie wordt elke week op een dinsdag uitgereikt en ziet u op deze dag ook het nieuwe WinActie van de week.

Mocht u vragen hebben m.b.t. onze Acties, kunt u via mail en/of telefonisch contact opnemen.

E-mail: [email protected]
Telefoon: 020 - 411 89 38
Back to top
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »