Italiaanse T-shirts

Welk jaargetijde het ook is, met een tshirt kun je alle kanten op. Onze Italiaanse shirts zijn van grote toegevoegde waarde voor je garderobe. Italianen staan bekend om hun gevoel voor mode en perfecte uiterlijke verzorging. Dit voeren ze door in hun kleding. Dit maakt dat jij met onze Italiaanse shirts modieus en trendy voor de dag komt. Van rustige effen shirts tot echte eyecatchers. De Italiaanse shirts zijn er voor elke gelegenheid. Shop jouw favoriete shirts hier online en ga elke dag verzorgd de deur uit.

Basics

Elke herengarderobe moet over minimaal vijf basic shirts beschikken. Deze kunnen variëren van zwart, grijs en wit tot donkerblauw en donkerrood. Ze zijn eindeloos te combineren. Zorg ook voor variatie in een ronde hals en een Vhals. Met de Italiaanse shirts van Style Italy weet je zeker dat jij je garderobe uptodate en trendy houdt. In de winter zijn de shirts goed te combineren met een mooi colbert, een warme pullover of een lekker vest.  De Italiaanse tshirts accentueren je lichaam op de juiste plaatsen, waardoor je er nog beter uit ziet! Ben jij meer een man van de sportieve prints, stoere teksten en kleurrijke patronen? Dan kun jij je hart ophalen aan alle bedrukte en geborduurde Italiaanse shirts. Deze overall prints geven jouw look een sportief, grappig of juist modieus tintje. Maak een statement met de Italiaanse heren shirts en haal je innerlijke casanova naar boven.

Kwaliteit

Deze Italiaanse tshirts zijn kwalitatief erg goed en beschikken over een vriendelijke prijs. De shirts zijn vervaardigd uit 93% katoen en 7% elastana. Deze combinatie zorgt ervoor dat de shirts je lichaam perfect omhullen en niet snel kreuken. Heb jij een hekel aan strijken? Dan zijn deze shirts de perfecte oplossing voor jou! Kies jouw favoriete model. Ronde hals, Vhals, effen of met een print, wij zijn van alle markten thuis.

Back to top