de vlag es vlag se vlag eu vlag

Een damesjas met bontkraag is nog steeds in!

Je leest dat goed! Damesjassen met bontkragen zijn nog nog steeds in. Dit komt onder andere doordat wij tegenwoordig diervriendelijke bontkraag hebben, daar gaan we straks dieper op in.

Vind je het moeilijk om dames winterjassen met bontkraag te vinden in kleuren en stijlen die goed bij jou passen? Dat kunnen wij ons voorstellen. Daarom hebben wij bij Style Italy een groot assortiment met allerlei kleuren en maten. Zo kan je altijd de perfecte winterjas vinden.

Al onze jassen met bontkraag voldoen aan alle belangrijke eisen, namelijk: trendy, stijlvol en praktisch. Dat natuurlijk tegen de allerbeste kwaliteit.

Tegenwoordig zijn er Faux Fur bontkragen

Veel meer mensen kiezen ervoor om bontkragen te boycotten vanwege het gebruik van dierenvacht. Ben jij tegen het gebruik van dierenvacht, maar vind je een jas met bontkraag wel mooi? Dan hebben wij de oplossing, namelijk: imitatie bontkragen. Dit staat ook wel bekend als een Faux Fur bontkraag. Je ziet bijna geen verschil met een echte bontkraag, hierom beschikken bijna al onze jassen over een imitatie bontkraag!

Waar komen bontkragen vandaan?

De bontkraag is altijd al een statuskraag geweest. Vroeger werd dit gebruikt voor warmte, maar tegenwoordig hebben wij dit niet meer nodig door de opkomst van technologie. In het verleden, rond de jaren 80, is bontkraag al eerder geboycot, echter was de trend in Nederland terug gekomen. Vooral onder jongen is het bontje nog altijd erg populair. Tegenwoordig wordt bontkraag weer geboycot, gelukkig hebben wij nu de technologie om imitatiebont te maken en is het gebruik van dierenvacht niet meer nodig.

Hoe je een winterjas met bontkraag voor dames kan stijlen

De winterjas met bontkraag voor dames kan je op verschillende manieren stijlen. Kies je bijvoorbeeld voor een parka met een bontje dan heb je een jas met stijl te pakken. Je kan de jas lekker casual stijlen met een paar sneakers, een goede sjaal en een warme muts, maar je kan ook voor een zakelijke look gaan. Het bontje is misschien niet altijd even zakelijk, maar daarom kan je ook in de meeste gevallen de bontkraag gewoon afritsen. Zo blijven de stijlmogelijkheden eindeloos.

Verschillende kleuren

De jassen in ons assortiment zijn beschikbaar in verschillende kleuren zoals zwart, groen, rood en donkerblauw. Tegenwoordig zijn onze bontkragen ook in verschillende kleuren beschikbaar, zo zijn ze er in het wit, maar ook in het bruin of rood. Weet je niet welke kleur je moet kiezen? Dan raden wij je de bruine kleur aan. Met deze kleur zit je namelijk altijd goed.

Aanbod van damesjassen met een bontkraag

De jassen die wij hebben zijn beschikbaar met en zonder bontkraag. Daarnaast zijn ze ook verkrijgbaar in verschillende modellen zoals:

Weet je niet welk model jas je moet kiezen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste winterjas.

Back to top
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »