de vlag es vlag se vlag eu vlag
test banner

Wat is een imitatie leren jas?

  • Geplaatst op
  • Door Thijs de Jong
  • 0
Wat is een imitatie leren jas?

Een imitatie leren jas, ook wel kunstleer genoemd, bestaat uit een kunststof die aangebracht is op een drager van textiel. Vervolgens wordt op het kunststof een structuur gedrukt die lijkt op de structuur van een bepaald soort leer. Niet alleen wordt het gebruikt voor kleding, maar ook bij de productie van meubels.

Imitatie leer staat erom bekend dat het een ademende werking heeft en moeilijk van echt leer te onderscheiden is. Het materiaal is geweldig en ze zien er ook super uit. Door de hoge kwaliteit stof kan je een langere tijd genieten van de jas en ze zijn heerlijk warm. Dat is geen overbodige luxe tijdens de koude winter.

Maar waarom voor imitatie kiezen? 

Wat zijn de voordelen van imitatie leer t.o.v. gewoon leer?

Imitatie leer heeft een aantal voordelen t.o.v. gewoon leer. Deze hebben we hieronder voor je opgesomd:

  • Voordeel 1: Het is diervriendelijk waar gewoon leer dat niet is.
  • Voordeel 2: Het is makkelijker in onderhoud.
  • Voordeel 3: Gemakkelijker schoon te houden.
  • Voordeel 4: Het is goedkoper!

Daar komt wel bij kijken dat het wat gevoeliger is voor slijtage en minder duurzaam is dan gewoon leer. Maar als we dierenleed ermee besparen? Is dat dan niet genoeg overtuiging om voor imitatie te kiezen?

De imitatie leren jas voor dames is hot komende winter

Helemaal terug deze winter is de imitatie leren jas voor dames. Leer is weer helemaal in. Het is zelfs zo dat verschillende kledingstukken van leer op elkaar gedragen mogen worden. Een leren rok op een leren blouse of jurk. Niks is te gek deze winter.

Elke vrouw kan deze trend wel gebruiken. Ze zijn vrouwelijk, maar soms ook stoer en ze zijn altijd hip! Doordat leer vaak in het zwart komt is het op vele manier te combineren. Dat maakt het ideaal. Je hoeft niet te veel na te denken over je outfit als je daar geen zin in hebt. Pak hem gewoon van de kapstok, trek hem aan en je bent ready-to-shine!

Een imitatie leren jas voor heren is de trend in 2020

Wil je als man een positief statement maken deze winter? Kies dan voor een imitatie leren herenjas. Hij is gemakkelijk te stijlen met andere kledingstukken. Het is een echte klassieker en past tussen de meest perfecte outerwear designs ooit.

In de jaren ‘70 zagen we de jas al terugkomen in combinatie met vette, achterover gekamde kuiven en een spijkerbroek. Tegenwoordig stijlen we hem niet meer op deze manier, maar zijn er meerdere stijlen te combineren.

Creëer bijvoorbeeld een een streetstyle outfit, een biker look of ga voor modern. Wanneer je voor modern gaat dan kan je hem het beste met een skinny jeans, een shirt met een toffe print en met sneakers dragen. Niet alleen laat je zien dat je verstand hebt van mode, maar ook toon je aan dat je diervriendelijk bent. 

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, acties en/of nieuwe blogartikelen? Volg ons dan op Facebook en Instagram. En vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief! Dat kan rechts onderaan de pagina. Vul je e-mail adres in en klik op meld me aan.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »