de vlag es vlag se vlag eu vlag
test banner

Dit zijn de wintermode trends voor 2019/2020

  • Geplaatst op
  • 0
Dit zijn de wintermode trends voor 2019/2020

De zomer is voorbij. Het is tijd om ons voor te bereiden op de winter. Hier vind je alle wintermode trends in 2019/2020 voor dames en heren.

De herfst is inmiddels aangebroken en de tijd van lange warme zomeravonden is voorbij. Stiekem verlangen we terug naar de zomer met zon, zee en strand, maar gelukkig is er op het gebied van mode genoeg om naar uit te kijken in de winter. Zo zijn er elk jaar weer nieuwe wintermode trends en zo ook dit jaar aan het einde van 2019. Het was een mooi jaar op het gebied van mode en we hebben veel leuke trends voorbij zien komen. Echter zijn er altijd een aantal trends die ze alleen op de catwalk dragen, maar er zijn ook altijd trends die je terugziet op de straten. Die laatste trends komen terug in dit blogartikel, zodat jij je deze winter goed voor de dag komt. Wanneer je een vrouw bent dan kan je naar het laatste gedeelte van het blog scrollen, want we nemen eerst de wintermode voor heren dit jaar door.

De wintermode voor heren dit jaar. Stoer en stijlvol!

Dit zijn de wintermode items voor heren die je nu moet inslaan.

Witte sneakers

Deze herfst en winter is de witte sneaker weer helemaal terug. Witte sneakers geven een donkere outfit een meer frisse look. Perfect voor het najaar en wanneer je ze schoon houdt dan kan je ze de gehele winter dragen!

Houthakkerblouses en geruite kleding

Wanneer je aan de herfst denkt dan denk je al gauw aan houthakkersblouses en geruite overhemden. De ruit is in 2019 weer helemaal terug. De blouses zijn goed te combineren met een strakke jeans en mannelijke boots. Of je nou een wandeling gaat maken of de stad in gaat, dit is jouw outfit!

Leer

Dit najaar gaan we heren ook in leren of kunst-leren jassen zien lopen. We hebben ze vaker op de catwalk zien terugkomen en we hebben zo’n vermoeden dat veel mannen dit gaan dragen. Waarom? Leer of kunst-leren jassen maken een positief statement en laten zien dat je verstand hebt van mode.

Gekleurde jassen

Om een beetje licht in de duisternis te maken is daar de gekleurde jas. De winter kan soms erg donker zijn en donkere, hedendaagse looks worden direct opvallender door het dragen van een gekleurde winterjas. Zo maak je elke outfit levendiger. Houd wel rekening met de rest van je outfit. Een rode jas kan bijvoorbeeld niet met elke outfit gemakkelijk gecombineerd worden.

De militaire look

De militaire look kan gemakkelijk gecreëerd worden met een bomberjack in legerkleuren, maar buiten dat zijn er ook jeans, shirts en blouses die deze trend ondersteunen. Je kan de militaire look op twee manieren dragen. Draag een bomberjack met een goede jeans en stevige laarzen of combineer een item met neutrale kleuren, zoals blauw, groen of grijs.

De nieuwe wintermode voor dames. Pareltjes van de catwalk.

Dit zijn de wintermode items voor dames die je nu moet inslaan.

Western look

Waar heren voor een militaire look gaan daar gaan de vrouwen dit najaar voor een echte “Western look”. De Western trend is net als vorige seizoenen weer goed vertegenwoordigd in de wintercollectie voor 2019/2020. We zien franjes, hoeden, suède jasjes, grote riemen en laarzen terugkomen. Wanneer je van deze stijl houd dan heb je een goede winter voor de boeg! Wanneer je voor de “Western look” gaat dan kan je hem mooi combineren met deze lange bruine dames winterjas met bontkraag.

Leer

Leer en kunst-leer is bij vrouwen extreem hot dit najaar. Vooral de leren en kunst-leren jassen doen het erg goed op de catwalk. Wanneer je voor dit type jas gaat dan zit je altijd goed. Het mag zelfs een beetje extra leer zijn en dat betekent dat je hem kan combineren met een leren rok, leren blouse of zelfs een leren jurk.

Levendige kleuren

Met de levendige kleuren zijn we extra blij dit jaar! De felle kleuren waren in veel modeshows te zien en geven jouw outfit pit. Dat wordt lekker opvallen deze winter. Je kan dus gerust kiezen voor opvallende kledingstukken in levendige kleuren, zoals paars, blauw, geel en rood! Een mooi voorbeeld is deze lange rode parka dames winterjas!

Gothic

Wat ons opviel is dat gothic, naast levendige kleuren, ook opvallend veel terugkwam op de catwalk. Zwart, zwart en nog meer zwart. We zien het overal terug, bij riemen, tassen, schoenen en winterjassen. En natuurlijk de leren en kunt-leren jassen! Wanneer zwart jouw kleur is dan wordt dit jouw winter. Pluspunt van zwart is dat het ook super makkelijk te combineren is met overige kledingstukken.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »