Bomberjacks voor heren

Het bomberjack is helemaal terug van weggeweest. Het is een onmisbaar en iconisch kledingstuk, waar je niet omheen kunt. Bomberjacks zijn er in allerlei kleuren te vinden en daardoor goed te combineren met iedere outfit. Tegenwoordig vervangt de bomber ook vaak een colbert of dient hij als tussen jas bij koudere temperaturen. Je kunt er alle kanten mee op, dus schroom niet en koop een bomberjack.

Heren bomberjacks kopen

Eigenlijk hoort het bomberjack voor heren thuis in iedere kledingkast. Ze staan stoer op een biker jeans of juist netjes op een pantalon voor op je werk. Je kunt bomberjacks in allerlei kleuren bestellen. Veelal effen kleuren zoals groen, blauw, bruin of de wat hardere kleuren zoals zwart en rood. Kenmerkend aan de bomber is natuurlijk het elastiek aan de onderkant en aan het uiteinde van de mouwen. Wacht dus niet langer en bestel een bomberjack om jouw garderobe compleet te maken.

Tijdloos

Het bomberjack is een tijdloos item en komt regelmatig terug. De eerste, originele bomberjacks werden rond wereldoorlog I en II speciaal ontwikkeld voor gevechtspiloten van de marine en de luchtmacht. De meeste gevechtsvliegtuigen uit WOI hadden geen volledig afgesloten cockpit, waardoor de piloten beschermd moesten worden tegen extreme temperaturen en harde wind. De eerste bomberjacks zijn dan ook gemaakt van stevig leer en hadden een binnenvoering van fleece. Dit verklaart ook de elastieken band aan de onderkant, waardoor de jas goed afsloot.

Back to top