de vlag es vlag se vlag eu vlag

Geen producten gevonden...

Zwarte blouse heren, zwarte dag?


Wie een zwarte blouse heren aantrekt, hoeft echt niet een slechte dag of een sombere bui te hebben. Misschien verloopt de dag juist beter, omdat je niet constant vlekken van je mannen overhemd hoeft te vegen. Even serieus: met een zwarte blouse zie je er altijd mysterieus en aantrekkelijk uit - en misschien zelfs net iets stoerder dan met een smetteloos wit overhemd of roze blouse. Check hieronder de redenen waarom je een zwarte blouse in je garderobe nodig hebt.  

Zwart blouse heren is altijd hip


Het grote voordeel van zwart is dat het altijd in de mode is. Nu hoef je natuurlijk niet alle modetrends slaafs te volgen, maar het is goed om te weten dat er over 5 jaar niet misprijzend op jouw zwarte blouse heren wordt neergekeken. 

Zwart scoort ook altijd op feestjes. Als je niet zo creatief bent en geen idee hebt wat je aan moet trekken, is een zwart overhemd (check het aanbod van Italiaanse overhemden) een makkelijke uitweg. Reken erop dat je straks de show steelt in je zwarte pak gecombineerd met heren overhemden in een andere kleur of all-black look.

Over dat laatste gesproken: echte rebels moeten zich van top tot teen in zwart hullen. Grandioos effect gegarandeerd! Wie helemaal in het zwart gekleed gaat, straalt elegantie en luxe uit, terwijl ze nog altijd dat mysterieuze element behouden. 

Ook op een meer casual dag staat het meer dan leuk als je veel zwart draagt. Het is belangrijk om dan te blijven denken aan de verschillende texturen (grof, zacht, enz) die je look interessant maken.

Zwart blouse heren is Italiaans 


Bij Style Italy kun je rekenen op kwaliteitskleding waarmee je vaak in het middelpunt van de belangstelling staat. Je zou het niet denken, maar voor wie er echt uit wil springen is van top tot teen zwart een interessante optie. Waarom test je het effect zelf niet?

 

Back to top
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »