de vlag es vlag se vlag eu vlag

Wit overhemd heren kan altijd - en staat geweldig


Heb je nog geen wit overhemd heren in je kledingkast hangen? Schande! Deze heren blouse hoort in de garderobe van iedere stijlvolle man thuis. Met een witte blouse heren zeg je eigenlijk dat je stijl hebt, zonder nog een woord uit te spreken. Het grote voordeel? Een wit overhemd heren gaat nooit uit de mode.

Multifunctionele witte overhemd heren


Een wit overhemd heren is de koning der Italiaanse overhemden. Dit komt onder andere door zijn multifunctionele karakter. Draag hem naar je werk voor een business like uitstraling of nonchalant met een paar knoopjes open op het terras... de mogelijkheden zijn eindeloos!

Nu zijn er mannen die zich graag regelmatig in een roze of rode blous hijsen, maar het overgrote deel van de mannen weet dat je met een wit overhemd verreweg de meeste mogelijkheden hebt. Omdat Style Italy graag in de behoeften van de stijlvolle man voorziet, vind je hier een uitgebreid aanbod - uiteraard allemaal van uitstekende kwaliteit.

Witte overhemd heren : Een basic die je nodig hebt


De zogenaamde basics van je garderobe zorgen ervoor dat de rest van je kleding een kloppend geheel blijft. Het witte overhemd is dus, net als graanproducten de basis van de voedingsdriehoek vormen, de basis van je kledingkast. Zonder dit item moet je meer moeite doen om je kleding stijlvol te combineren, terwijl je hem nu alleen maar uit de kast hoeft te trekken en: voilà. Er staat een getransformeerde man tegenover je. Bedankt Style Italy later maar...

 

Back to top
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »