de vlag es vlag se vlag eu vlag

Wanneer het buiten weer wat kouder wordt, is iedereen op zoek naar een warme, stijlvolle jas. En een lammy jas voor dames is nu precies wat aan de voorwaarden voldoet. Een lammy coat voor dames heeft een bepaalde vacht van binnen en suède van buiten. Deze jas is daarmee bij uitstek geschikt voor de dagen waarop het wat kouder is.

De naam lammy coat

De naam lammy coat komt voort uit een verwijzing naar een jong schaap. Deze lammeren hebben net als schapen een warme vacht. Zeker wanneer ze jong zijn, is de vacht zeer uniform. Het ziet er glad uit en voelt ultrazacht aan. Vandaar dat de lammy jas voor dames ook aan de binnenkant een warme wol vacht heeft, terwijl de buitenkant een suedezijde is. Deze jassen voelen daarmee oprecht aan als de vacht van een lam.

Voordelen lammy jas dames

Zoals waarschijnlijk al snel duidelijk wordt, zijn er enkele duidelijke voordelen verbonden aan een lammy jas voor dames. Het is niet voor niets zo dat de lammy coat momenteel extreem populair is. Dit heeft voor een groot deel ook te maken met de volgende eigenschappen:

  • Zeer stijlvol: De mate waarin een lammy coat voor dames stijlvol is, is misschien nog wel de meest bekende eigenschap. Met een lammy coat ga je helemaal met de mode mee. Je merkt ook dat ze met name de laatste jaren steeds meer in populariteit toenemen. Uiteindelijk wil namelijk het liefst iedereen er stijlvol uitzien. Het is dan extra fijn wanneer je met één gerichte aankoop al een flinke stap in de goede richting kan zetten.
  • Ultrazacht: Verder speelt ook de ultrazachte binnenkant een grote rol. Je wilt natuurlijk naast een stijlvolle look ook graag een comfortabel zittende jas. Uiteindelijk is het namelijk van doorslaggevend belang of een jas wel of niet lekker zit. Bij de lammy jas voor dames is dit helemaal op orde. De zachte binnenkant is verantwoordelijk voor ultiem comfort. Tijdens het dragen voelt het daardoor ook automatisch alsof de jas als gegoten zit.
  • Heerlijk warm: Daarnaast is het ook wel zo lekker als je jas goed bestand is tegen kou. Zeker in de herfst of in de winter kan de temperatuur nogal flink dalen. Je hebt dan niet veel aan een dun, stijlvol jasje. Er moet wel een laag inzitten die je lichaamswarmte goed vasthoudt. En die bovendien beschermt tegen de binnendringende kou. Met een lammy coat voor dames heb je precies dat.
  • Verschillende kleuren: Het laatste grote voordeel van lammy coats is dat ze in allerlei verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Smaken verschillen natuurlijk. En dus is het des te fijner dat we momenteel een groot assortiment aanbieden. Hoe meer verschillende kleuren er zijn, hoe groter de kans dat je slaagt.

Ben je dus op zoek naar een jas die zowel zeer stijlvol is als ook bijzonder comfortabel zit? En koop je deze graag in je favoriete kleur? Wacht dan niet langer en bekijk nu de verschillende opties. Binnen de kortste keren loop ook jij rond in je gloednieuwe lammy jas voor dames!

Back to top
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »