de vlag es vlag se vlag eu vlag

Mannen kleding stylingstips van Style Italy


Je wilt je eindelijk beter kleden, maar hebt geen zin om slaafs alle trends te volgen. Eigenlijk wil je gewoon een prima indruk maken, zonder er overdreven uit te zien. Maar je wilt er wel casual bij blijven lopen - dus niet alleen strak in het pak. Als dit jouw situatie omschrijft, ben je op de goede plek aangekomen om advies te krijgen over kleding mannen.

Kleed je als een man: draag mannen kleding


Dit klinkt simpeler dan het lijkt. Wat hier eigenlijk bedoeld wordt: draag mannen kleding die past bij je leeftijd. Veel mannen die er casual bij willen lopen (en nog steeds een nette indruk willen maken) begaan vaak dezelfde fout: ze dragen teveel t shirts met prints 

Niks mis met af een toe een  t shirts met prints dragen natuurlijk, maar als je alleen maar bedrukte t shirts exemplaren draagt, kun je er iets jonger uit gaan zien - en daardoor soms minder serieus genomen worden. Beter is het om voor nettere (maar toch casual) gelegenheden effen kleding te dragen. Denk aan herenkleding in een kleur als zwart, wit of rood. 

Italiaanse kleding = mooie kleding mannen


Italiaanse mannen weten hoe het hoort. Misschien zien ze er allemaal zo goed omdat ze volgens het motto moda italia leven (wat goede kwaliteit als uitgangspunt heeft). Wil jij het ook zo aanpakken, maar er niet te gelikt bij lopen? Begin met het aanschaffen van een goede jeans. Een paar dat dus niet te los zit, zonder extra fratsen, zoals ritsen, scheuren of patronen. 

Er is veel kleding online te vinden die voldoet aan de bovengenoemde eisen. Wil je dus kleding kopen waarin je je eindelijk zowel netjes als casual kunt voelen - en ervaren hoe mensen anders op je reageren? Check het aanbod van StyleItaly.nl en laat je verrassen door wat je tegenkomt. 

 

Back to top
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »