de vlag es vlag se vlag eu vlag

Bedrukte t shirts zijn hot


Wie houdt er niet van een mooie tekst of print op zijn t-shirt? Eentje die jouw t-shirt net iets anders maakt dan die van de rest? Bedrukte t shirts zijn al een tijdje populair en ze zijn niet van plan om te verdwijnen. Wie de modeshows volgt, ziet ze meerdere malen voorbij komen op de catwalk, maar ook in het dagelijks leven kun je bedrukte t shirts genoeg spotten. Waar bedrukte t shirts vroeger misschien alleen waren voor rebelse tieners en als overdreven werden gezien, maak je er nu juist een leuk statement mee. 

Bedrukte t shirts, waarom we weer massaal fan zijn geworden? 


Bedrukte t shirts zijn ten eerste uitermate geschikt voor het maken van een (politiek/feministisch/persoonlijk) statement. Hoe provocerende, hoe beter, is vaak de gedachte. Heb je een mening te uiten en doe je dit het liefst door middel van een t shirt? Look no futher.

Daarbij verbetert die kleine opdruk op je t shirt je hele uitstraling; het lijkt alsof je meer over je kleding hebt nagedacht. Terwijl het toch echt evenveel moeite kost om een t-shirt met een bijzondere tekst aan te trekken als een doodnormaal t shirt (win-win) Er zijn veel goedkope t shirts van goede kwaliteit met een opdruk die je bij Style Italy kunt kopen. Kijk dus gerust even rond op de site. 

lange t shirts, oversized shirts of slim fit shirts, welke ?

Als je het liever wat simpeler houdt, kun je natuurlijk ook een t-shirt kopen in een neutrale kleur,  bijvoorbeeld witte t shirtszwarte t shirt , groen t shirt of rood t shirt. Maar je kunt ook denken aan lange t shirts, oversized shirts of slim fit shirts die niet teveel aandacht naar zich toe trekken.

Toch moet zelfs de meest basic kleding dragende persoon dat het liefst opgaat in de massa ook een keer een iets avontuurlijker t shirt overwegen te dragen. Misschien fleur je er niet alleen je eigen dag mee op, maar ook die van iemand anders.

Back to top
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »