Rood t shirt: zeg hallo tegen de kleur van je nieuwste shirt


Rood t shirt; als je wel graag de aandacht op jezelf gevestigd houdt en graag in het middelpunt van de belangstelling staat - maar dat het liefst doet met zo min mogelijk moeite, is een rood t shirt waarschijnlijk iets voor jou. Rood is van nature namelijk een kleur die overal opvalt - en die je bovendien volgens we wetenschap een stuk aantrekkelijker maakt voor het andere geslacht. Zonder dat jij nog je mond hebt opengetrokken, heeft een rood t shirt dus al een groot deel van zijn werk gedaan. Nog een pluspunt is dat je door het dragen van een rood t shirt niet zoveel tijd kwijt bent met de rest van je kleding. Dit betekent dat je 's ochtends minder lang hoeft na te denken over wat je gaat aantrekken - en dat kan alleen maar iets goeds zijn.

Rood t shirt dragen: hoe doe je dat?


Stel, je hebt op 'kopen' geklikt en er wordt binnenkort via Style Itally een rood t shirt (of verschillende rode t shirts) bij jou bezorgd. Dan is de volgende vraag natuurlijk: hoe ga je ze dragen? Het is handig om eerst stil te staan bij het feit dat je rode t shirts in verschillende soorten en maten hebt. Zo heb je grappige mannen t shirts, lange t shirts, fun shirts, t shirts met opdruk, leuke t shirts en slim fit t shirts. Lastig om een keuze te maken, maar dat laten we aan jou over. Het enige wat we nog wel kunnen zeggen is dat je bij Style Italy altijd kunt rekenen op kwaliteit en smaak. Dat hoort natuurlijk een beetje bij Italiaanse kleding.

Rood t shirt besteld: wat nu?

Goed, je hebt nu een rood t shirt ontvangen. Wat nu? Het is sowieso handig om opvallende kleuren als rood te combineren met meer neutrale kleuren. Denk aan een donkerblauwe of zwarte jeans of juist een beige of witte jeans. Rood op rood of een andere warme kleur als paars of oranje is bijna altijd een no-go. Bij Style Italy vind je een gevarieerd aanbod. Kijk niet raar op als je tijdens dezelfde scrolsessie een uiterst bizar en grappig, netter of casual exemplaar tegenkomt. Dat hoort ook een beetje bij Style Italy: zoveel mogelijk keuze aanbieden om de klant tevreden te houden.  

Back to top
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »