de vlag es vlag se vlag eu vlag

Slim fit shirts: wanneer kun je ze het beste dragen?

Als je smal gebouwd bent en op zoek bent naar iets dat bij jouw lichaamsbouw past, is het een goed idee om te kijken naar slim fit shirts. Een van de voordelen is dat slim fit shirts goed passen bij zowel casual of nette gelegenheden.

Wat zijn slim fit shirts eigenlijk?

Als je je afvraagt wat een slim fit shirt eigenlijk is, volgt nu een uitleg: het gaat om een getailleerd shirt, dat bij de taille iets minder wijd uitloopt (meer dan standaard shirts in elk geval). In het Engels worden ze soms ook fitted dress shirts genoemd, mocht je dat nog willen weten. 

Slim fit shirts of slim fit overhemd hebben een meer elegante uitstraling dankzij het getailleerde aspect en zijn uitermate geschikt om zowel in je broek te stoppen of gewoon los te dragen. Slim fit shirts zijn een goede optie voor jou als jij je slankere figuur beter wilt laten uitkomen. Je smalle taille wordt geaccentueerd, terwijl de nadruk ook wordt gelegd op je schouders en borstkas. Iedereen met brede schouders of een veel smaller torso in vergelijking met de rest van zijn lichaam zal profiteren van een slim shirt.

Alternatieven voor slim fit shirts

Pas op als je een beetje extra gewicht met je meesleept: deze mannen shirts zijn niet de beste keuze voor mensen die iets te lang niet meer naar de sportschool zijn geweest. Vanwege het getailleerde element wordt alles wat uitsteekt namelijk geaccentueerd. En we weten allemaal wel waar het hier om gaat, toch? De uitkomst wordt dan in ieder geval een vreemde, onregelmatige vorm. 

Is een t shirt in deze stijl toch niks voor jou? Bij Style Italy kun je ook een t shirt kopen die je een andere uitstraling geeft. Denk aan een t shirt met opdruk, grappige t shirts, fun shirts of een t shirt met print. De keuze is aan jou en de wereld van uiteenlopende shirts wacht op jou. Kijk je even rond?

 

Back to top
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »