de vlag es vlag se vlag eu vlag

Witte t shirts zijn de basis van iedere garderobe

Voor het geval je dit nog niet wist: een wit t shirt is een van de beste dingen waar je in kunt investeren. Waarom? Simpelweg omdat deze basic de basis vormt van iedere garderobe. Je hebt mannen t shirts in alle soorten en maten, maar witte t shirts genieten de hoogste status, vanwege alle kanten die je ermee op kunt. Wil je meer weten over witte t shirts? Lees dan snel verder.

Een korte geschiedenis van witte t shirts


Hoe werden witte t shirts heren zo'n belangrijk onderdeel van onze garderobe? De meest klassieke versie van het witte t shirt stamt af van ondergoed dat door mannen werd gedragen die in 1910 bij de marine werkten. Nu zorgde Chanel ervoor dat we jersey stof (traditioneel gebruikt voor ondergoed) gingen gebruiken voor normale heren kleding, maar het zou nog wel even (decennia) duren voordat witte t shirts de transformatie doormaakten van ondergoed naar mannelijk en daarna een uniseks kledingstuk.

Dit is waarom je in een wit t shirt moet investeren


In de jaren '90 werd het witte t shirt heren onmisbaar in iedere garderobe en hij staat nog steeds behoorlijk in de belangstelling. Een paar redenen achter het succes van dit kledingstuk: vanwege de kleur is dit shirt een soort canvas, waar je van alles op kunt projecteren (van hilarische teksten tot serieuze boodschappen). Verder kun je hem met alles - en dan ook alles combineren. Net zoals een spijkerbroek eigenlijk. 

Als wit jouw hart niet heeft gestolen, zijn er bij Style Italy natuurlijk nog veel andere opties. Denk aan een t shirt met print, fun shirts, grappige shirts of een t shirt met opdruk. Weet jij het al?

Back to top
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »