de vlag es vlag se vlag eu vlag

We begrijpen dat het kopen van een Mantel lastig kan zijn. Er zijn veel dingen waar je rekening mee moet houden vanwege de aard van professionele kleding. Daarom richten we ons in onze blog op het geven van nuttige informatie die je nodig hebt voor een goede aankoopbeslissing.  

Als je op zoek bent naar het perfecte heren Mantel, kan het helpen om eerst te begrijpen wat een "perfect" heren Mantel is. Bij Style Italy helpen we je de mooie Mantels te vinden. We hebben een aantal van de belangrijkste factoren verzameld waarmee je rekening moet houden voordat je een Mantel koopt.

Eerst en vooral moet je ervoor zorgen dat het Mantel goed past. Het moet ruim genoeg zijn voor je armen, maar je mag geen overtollige stof hebben bij de tailleband aan de achterkant. De mouwen moeten goed aansluiten op de schouders zonder dat ze gaan plooien en ze mogen niet te lang of te kort zijn. Zorg ervoor dat er geen overtollige stof rond je middel hangt en dat het niet omhoog komt of pluist als je beweegt.

Het eerste wat je moet doen als je een Mantel past, is de pasvorm controleren. Je wilt dat de mouwen ruim genoeg zijn voor je armen, maar niet zo los dat het lijkt alsof je een jurk draagt. Je wilt ook niet dat de tailleband of het achterste deel van het jasje rond je middel zweeft en de lengte van de mouwen moet lang genoeg zijn zodat ze niet kreuken. Als je het Mantel draagt, mag het niet losjes van je schouders hangen en het mag niet omhoog komen aan de voorkant of pluizen aan de onderkant als je beweegt. 


Een heren Mantel is een tijdloze en stijlvolle lange jas die niet alleen warmte biedt, maar ook een elegante uitstraling geeft.
Back to top
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »