de vlag es vlag se vlag eu vlag

Dames bontjassen

Wij hebben dames bontjassen met een uitstekende afwerking en pasvorm. Of je nu een lang model zoekt of juist een kortere bontjas, bij ons vindt je er altijd één waarin stijl, comfort, kwaliteit en prijs allemaal even belangrijk zijn. De Italiaanse dames bontjassen zijn allemaal getailleerd waardoor het figuur nog beter uitkomt.

Dames bontkraag

Een dames bontkraag kopen is in deze tijd helemaal in. Wij vinden bontkragen top voor de stijl, maar ook voor de extra warmte die het geeft. De dames bontkraag in ons assortiment zijn vervaardigd met 100% American Racoon bont en houden u warm en stijlvol tijdens de koude Nederlandse winters. Wij hebben niet alleen echte bontkragen maar ook nep bontkragen. Deze voelen en lijken bijna echt! Als je dus geen liefhebber ben van dierenvacht, dan kun je altijd imitatie bont kopen.

Heb je al een jas met bontkraag?

Een winterjas voor dames is wel leuk en aardig, maar hij komt pas echt tot zijn recht wanneer er een mooie bontkraag omheen zit. Voor veel vrouwen is de winterjas met bontkraag er één die iedere winter weer gedragen wordt.

Omdat de stilj van onze jassen voor jaren in de mode blijft, is de kans vrijwel nihil dat je er op uitgekkeen raakt. De kans is dus groot dat je onze jassen met bont meerdere jaren zal dragen. Ten tweede zijn deze jassen enorm veelzijdig. Je kunt een casual look hebben of een meer zakelijke look door nette kleding hieronder te dragen. 

Dames bontjas

Wij snappen dat je als vrouw op zoek bent naar goede kwaliteit - maar ook naar iets dat een lust is voor het oog. Al onze bontjassen zijn gemaakt volgens de Italiaanse principe: goede kwaliteit, aandacht voor details en vakmanschap.

Back to top
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »