Prachtige Italiaanse winterjassen voor dames kopen

Bent u op zoek naar een stijlvolle winterjas voor dames? Zoek niet verder! In ons assortiment vindt u een breed scala aan modieuze winterjassen voor vrouwen, die unieke Italiaanse stijlelementen bevatten. Italiaanse modeontwerpers staan bekend om hun goede smaak, zeker op het gebied van kleding. Dit ziet u onder meer terug in het kleurgebruik van deze dames winterjassen, in de combinatie van bont met polyester, de stijlvolle modellen, enzovoorts. Met een vrouwen winterjas van Style Italy kiest u echter niet alleen voor modieuze jas, maar ook voor een uiterst duurzame Italiaanse vrouwen winterjas. Deze winterjassen voor dames zijn gemaakt met materialen van een zeer hoge kwaliteit.

Voor iedereen een geschikt model vrouwen winterjas

De winterjassen voor vrouwen die u in ons online assortiment vindt, worden in een groot aantal modellen aangeboden. Zo bieden wij voor iedere modebewuste vrouw een passende Italiaanse winterjas! De winterjassen voor vrouwen worden veelal met een bontkraag geleverd, omdat dit aansluit bij de Italiaanse modetrends. In veel gevallen kunt u deze bontkraag eenvoudig van de dames winterjas halen. Zo heeft u alsnog een stijlvolle jas, zonder voortdurend bont in uw nek te voelen! Zeker in de herfst- en lentemaanden, als het nog wat warmer is, kan het fijn zijn als de bontkraag niet op de dames winterjas zit. Daarbij maakt dit het makkelijker om de winterjassen voor dames te wassen.

Naast de verschillende modellen winterjassen voor vrouwen worden deze dames bontjassen in diverse kleuren aangeboden. Het is aan te raden om voor een kleur te kiezen, die aansluit bij uw huidige garderobe. Een rode winterjas staat bijvoorbeeld minder mooi bij een gele broek of jurk, terwijl u een zwarte winterjas voor dames met vrijwel iedere kleur kunt combineren!

Dames winterjassen van een hoge kwaliteit

Bij de productie van de dames winterjassen in ons assortiment wordt enkel gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. De bontkraag die u op veel van onze vrouwen winterjassen vindt worden bijvoorbeeld gemaakt van 100% American Racoon bont. Dit materiaal gaat een lange tijd mee, zonder grauw te worden of snel haren te verliezen. De jas zelf maakt men van duurzaam polyester.

Voor de voering van deze winterjassen voor dames is gekozen voor het gebruik van polyester en katoen. Het katoen maakt de winterjassen voor vrouwen lekker warm! Ideaal voor tijdens de koude winterdagen in Nederland.

Online vrouwen winterjassen kopen

Vrouwen jassen online kopen is heel eenvoudig bij Style Italy. U selecteert het gewenste model, kiest in welke maat u de vrouwen winterjas wilt bestellen en geeft tot slot uw adres op. Wij zorgen er dan voor dat uw dames winterjas zo snel mogelijk bij u afgeleverd wordt. Bij het online kopen van winterjassen voor dames kunt u ervoor kiezen om achteraf te betalen. Zo kunt u eerst bekijken of de dames winterjas bij uw wensen aansluit!

Bestellingen met een bestedingswaarde van minimaal €29,99 worden binnen Nederland gratis verstuurd. De verzendkosten voor internationale bestellingen van dames winterjassen worden automatisch door ons systeem berekend.  

Back to top