Heren winterjassen van Styleitaly.nl

De winterjassen heren van Styleitaly passen goed bij de Italiaanse mode en kunnen gecombineerd worden met nette kleding én casual kleding. Aangezien het weer in Italië over het algemeen een stuk beter is dan het weer in Nederland hebben we bij Styleitaly de winterjassen geselecteerd die geschikt zijn voor de Nederlandse winter. Ook kunt u zelf de keuze maken om een winterjas mét of zonder bontkraag uit te zoeken. Overigens is het bij veel van de modellen mogelijk om de bontkraag los te koppelen zodat u te allen tijden de keuze kunt maken tussen het dragen van een bontkraag of niet. Dit is het geval bij zowel de Italiaanse heren winterjassen als vrouwen winterjassen van Styleitaly.

Winterjassen Heren: Praktisch en Winddicht

Alle winterjassen heren van Styleitaly zijn volledig winddicht. Dit houdt in dat er geen koude lucht door de rits van uw winterjas heen komt en u dus geen last zal hebben van wind. Bovendien zijn de heren winterjassen voorzien van ritsen die tot de kin dichtgeritst kunnen worden zodat u geen last hebt van koude lucht die via de nek uw jas binnendringt.

Welke winterjas heren past bij mij?

Het is vrij begrijpelijk als u niet weet welke winterjas heren u precies dient aan te schaffen, er is veel keuze en daarbij kan de keuze tussen een lange of een korte winterjas al erg lastig zijn. Indien u er van houdt om een winterjas te hebben met een stoere opstaande kraag is een parka jas wellicht iets voor u. Deze jassen passen goed bij mensen die het snel koud hebben, aangezien de jassen in veel gevallen over verstekkoorden beschikken zodat u nog beter tegen weer en wind beschermd bent. Ook zijn de parka jassen een stuk langer dan gewoonlijke winterjassen en bieden daarbij van nature een betere bescherming tegen de kou. Bovendien dient u bij het uitzoeken van een winterjas ook nog na te denken over zaken zoals de capuchon of de bontkraag en of u die überhaupt wel op uw winterjas wilt. Zo niet, dan is dat ook helemaal geen probleem, deze keuze kunt u zelf maken. Gelukkig maakt het bij de meeste winterjassen weinig uit, u kunt namelijk in veel gevallen de capuchon of bontkraag gewoonweg loskoppelen.

Heren Winterjas kleuren

Het kan erg lastig zijn om een kleur te kiezen voor uw winterjas. In veel gevallen is het echter wel zo dat neutrale kleuren beter te combineren zijn met uw gewoonlijke outfit. Met een neutrale kleur winterjas is het alsnog mogelijk om door middel van bijvoorbeeld schoenen kleur aan uw outfit toe te voegen. Dus indien u er niet helemaal uitkomt kan het handig zijn om dat als leidraad de gebruiken. Neutrale jassen passen bij iedereen! De winterjassen van Styleitaly worden aangeboden met een divers assortiment aan kleuren. Er is keuze tussen neutrale kleuren (zoals grijs winterjas en winterjas heren groen) en fellere kleuren waarbij u dus beter op de rest van uw outfit dient te letten.

Winterjas Heren Trends

Het ligt natuurlijk aan de persoon, maar de laatste jaren zijn mannen winterjas vooral langere winterjassen in de mode. Ook ziet u op straat waarschijnlijk veel mensen rondlopen met een rode jas. Rode jassen zijn vrijwel altijd in de mode. Indien u dus een jas met een kleur wilt kiezen is rood een kleur om over na te denken. Indien u zoekt naar een jas op langere termijn en minder afgaat van de laatste trends is een neutrale kleur wellicht handiger. De mode verandert op een maandelijkse basis, maar het is natuurlijk altijd mogelijk om uw eigen stijl te realiseren door creatief te zijn met de mode.

Winterjassen mannen

Winterjas kopen heren

Heren jassen winter

Back to top
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »