de vlag es vlag se vlag eu vlag
test banner

Het knettergekke leven van Kim Kardashian in 10 feiten

  • Geplaatst op
  • 0
Het knettergekke leven van Kim Kardashian in 10 feiten

Kim Kardashian is vooral bekend door haar welgevormde billen en deelname aan de realityhit 'Keeping Up with the Kardashians'. Maar er is meer. Wij zetten 10 knettergekke feiten over deze beroemdheid op een rij.

Als we aan Kim Kardashian denken, dan denken we aan de realityserie, make up en haar beroemde vrouwelijke vormen. Ze is zo vaak in het nieuws, dat we denken alles over haar te weten, maar achter de camera’s gebeurt nog veel meer.

Kim Kardashian is geboren in Beverly Hills op 21 oktober 1981 en is kind van advocaat Robert en Kris Kardashian. Vooral haar vriendschap met jeugdvriendin Paris Hilton heeft Kim Kardashian grote media-aandacht opgeleverd. Ze is erin geslaagd heel veel geld te verdienen door haar naam in te zetten in een cosmeticalijn, boekproducties, mode en televisie. Hoe precies en wat doet ze nog meer om in de spotlights te komen? Lees hieronder 10 feiten over het knettergekke leven van Kim Kardashian.

Feit 1: Je salaris bij elkaar twitteren

Je zou je kunnen afvragen hoe Kim Kardashian aan haar salaris komt. Door onder andere behendig gebruik te maken van haar bekendheid op Twitter. Dagelijks twittert ze berichten waarin ze namen noemt van sponsors. Daarmee verdient ze een slordige 25.000 dollar per tweet. Haar vermogen wordt trouwens geschat op zo’n 40 miljoen dollar. Dat van haar man Kanye West op 100 miljoen dollar.

Feit 2: Alles voor een kiekje

Als je verliefd bent, dan wil je dat graag delen met de hele wereld. Dat moet Kim Kardashian gedacht hebben toen ze datete met Nick Lachey (ex-man van Jessica Simpson). Iedere keer als ze op date gingen, gaf ze de paparazzi een hint. Dat leverde weer een mooie foto op en een heleboel media-aandacht. Na vele dates, twee gestrande huwelijken, trouwde ze in 2014 met rapper Kanye West en kreeg met hem een dochter en een zoon.

Feit 3: No fake, all natural

Ondanks dat de media erbij zweert dat Kim Kardashian het nodige heeft laten doen aan haar lichaam, blijft ze ontkennen dat er aan haar gesleuteld is. Volgens de media zou ze plastische chirurgie hebben ondergaan aan haar billen, ogen en wangen. Wel heeft ze toegegeven een keer botox te hebben geprobeerd. Om haar woorden kracht bij te zetten, postte ze in 2008 een foto van haarzelf als tiener in bikini. Ze wilde de wereld laten zien dat ze nog altijd dezelfde Kim Kardashian was.

Kim Kardashian tshirt

Feit 4: Televisieserie

In 2006 is ze samen met haar familie te zien in de realityserie ‘Keeping up with the Kardashians’. Hiermee verdient ze ook nog eens 80.000 dollar per aflevering. Ze is daarmee ’s werelds meest verdienende realityster in de geschiedenis.

Feit 5: Verwarm je sieraden

Als je rijk en beroemd bent dan doe je niet meteen je sieraden om. Veel te koud. Kim Kardashian heeft daar een oplossing voor bedacht. Zij zet even haar föhn aan om de sieraden te verwarmen voordat een personal assistent het om haar nek hangt.

Feit 6: Verjaardagspartijtje

Geld moet rollen als je zo rijk bent als Kim Kardashian. Wat doe je als je 14 jaar wordt? Niks zaaltje huren, koekhappen of een middagje naar het zwembad met je tien besties. Nee, je huurt de ranch ‘Neverland’ af van Michael Jackson en je nodigt honderd familieleden, vrienden en kennissen uit voor een partijtje in het attractiepark.

Feit 7: Meest gegoogelde beroemdheid

Jarenlang was Britney Spears de meest gezochte persoon op zoekmachine Google. Tegenwoordig is dat, samen met voetballer Lionel Messi, Kim Kardashian. De meeste hits gaan over realityshow ‘Keeping Up with the Kardashians’, haar huwelijk met Kanye West en haar vermeende sextape in 2014.

Kim Kardashian

Feit 8: De zusjes Kardashian schreven een boek

Samen met haar twee zusjes Kourtney en Khloe heeft Kim Kardashian een boek geschreven. De titel van het boek is ‘Kardashian Konfidential’. Alles wat je nog niet wist over de Kardashians kun je hierin lezen.

Feit 9: Wie het kleine niet eert…

We zien haar niet vaak in comfortabele sneakers of laarsjes met platte hak. Negen van de tien keer draagt ze als een ware fashionista pumps met schrikbarend hoge hakken. Niet gek, als je bedenkt dat ze niet gezegend is met lange benen en maar 1,57 meter klein is.

Feit 10: Filmpje kijken

Als we aan Kim Kardashian denken, dan denken we aan de realityserie, make up en haar beroemde vrouwelijke vormen. Ze is zo vaak in het nieuws, dat we denken alles over haar te weten, maar achter de camera’s gebeurt nog veel meer. Wij vonden 10 feiten die je vast nog niet wist.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »