de vlag es vlag se vlag eu vlag
test banner

10 Dwayne 'The Rock' Johnson quotes voor ultieme motivatie

10 Dwayne 'The Rock' Johnson quotes voor ultieme motivatie

Dwayne Johnson, alias 'The Rock', staat niet alleen bekend om zijn zware jeugd, succesvolle worstelcarrière en charismatische uitstraling. Hij is ook beroemd om zijn motiverende speeches en quotes. Zijn quotes inspireren miljoenen mensen over de hele wereld om positief te blijven en door te vechten. Wij zetten de 10 meest motiverende quotes van Johnson op een rij.

Dwayne Johnson is een Amerikaans professioneel worstelaar en acteur. In de ring staat hij beter bekend als The Rock. Hij is een van de best betaalde acteurs en harkt jaarlijks een slordige 65 miljoen dollar binnen. Johnson speelde in talloze films en televisieseries. De meest recente film waar je deze gespierde hunk kunt bewonderen is Baywatch (2017).

Johnson staat ook bekend om zijn beroemde uitspraken. Hij is een goede prater en weet met zijn woorden mensen te motiveren. In het Engels noemen ze dat een motivational speaker. Veel van zijn quotes worden nu gebruikt in speeches, workshops en trainingen. Wij zetten de meest gehoorde quotes van Dwayne ‘The Rock’ Johnson voor je op een rij:

Quote 1: Entertainen

‘I didn’t have to win, and winning wasn’t important to me. Being world champion wasn’t important to me. What was important to me was entertaining the audience, and wheather that meant winning, losing, singing, or whatever it was on the live show we were doing every week, which was awesome, I was game for it.’

Johnson legt hier uit dat voor hem het belangrijkste tijdens een wedstrijd was dat het publiek het naar hun zin had. Het maakte hem niet uit of hij verloor of won, als het publiek zich maar vermaakte. Dat zit hem in zijn bloed.

Quote 2: Volg je dromen

‘Don’t be afraid to be ambitious about your goals. Hard work never stops. Neither should your dreams’. Wees niet bang om doelen te ambiëren. Hard werken houdt nooit op. Net als je dromen najagen, dat houdt ook nooit op. Johnson had als kleine jongen al de droom om professioneel worstelaar te worden. Hij begon als voetballer en maakte in 1996 zijn debuut als worstelaar.

Quote 3: Respect

‘Blood, sweat and respect. First two you give, last one you earn.’ Vertaalt naar het Nederlands betekent deze zin dat bloed en zweet vanzelf komen als je een klap krijgt of fysieke inspanning levert. Respect komt niet vanzelf, dat moet je verdienen.

Quote 4: Blijf vechten

‘Think back 5 years ago. Think of where you’re at today. Think ahead 5 years about what you want to accomplish. Be unstoppable’. Denk aan vijf jaar geleden, denk aan waar je vandaag de dag staat, denk aan wat je over vijf jaar wilt bereiken. Blijf doorgaan en hou je doelen voor ogen.

Quote 5: Wees vastbesloten

‘Wake up determined. Go to bed satisfied’. Word vastbesloten wakker en ga met een goed gevoel naar bed. Johnson bedoelt hiermee dat ervoor moet blijven gaan. Als je een doel voor ogen hebt, ga er dan voor. Het zal je een voldaan gevoel geven.

Quote 6: Ervaringen uit het verleden

‘I like to use the hard times of the past to motivate me today’. Johnson zegt hiermee dat alles wat je meemaakt uit het verleden, je meeneemt naar het heden om ervan te leren. De zware momenten uit het verleden motiveren hem om nu door te gaan met zijn carrière als professioneel worstelaar.

Quote 6: Bergen verzetten

‘With drive and a bit of talent you can move mountains’. Met een beetje wilskracht en talent kun je bergen verzetten, kun je heel veel werk verrichten. Johnson komt uit een arm gezin. Hij heeft gevochten op straat en alles gedaan wat eigenlijk niet mocht. Met eigen kracht heeft hij het voor elkaar gekregen om uit dit leven te stappen en te kiezen voor een carrière in de boksring.

Quote 7: Jij zelf moet het doen

‘All success begins with self-discipline. It starts with you.’ Succes begint bij jezelf. Wees gedisciplineerd en laat jouw succes niet afhangen van een anders.

Quote 8: Geen zelfmedelijden

‘When life puts you in tough situations, don’t say “Why me”, just say “Try me”’.

Moeilijke momenten in het leven moet je zien als een uitdaging. Zwelg niet in zelfmedelijden, daarmee los je niks op. Probeer positief te blijven en ga de uitdaging niet uit de weg. Zoek naar oplossingen.

 

Quote 9: Vriendelijk

‘Not only do I think being nice and kind is easy, but being kind in my opnion is important’.

Vriendelijk zijn tegen andere mensen is niet alleen gemakkelijk, maar het is ook belangrijk. Met boosheid, angst en wraak los je niks op. Met vriendelijkheid kom je verder.

Quote 10: De sleutel voor succes

‘Whats the key to success? The key is, there is no key. Be humble, hungry and the hardest worker in any room’. Er is geen sleutel voor succes. Wees nederig, hongerig naar nieuwe informatie en wees de hardste werker van iedereen om je heen.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »