de vlag es vlag se vlag eu vlag
test banner

7 dingen die je niet weet over de Kardashians

  • Geplaatst op
  • 0
7 dingen die je niet weet over de Kardashians

Het leven van de Kardashians speelt zich volledig af in de schijnwerpers. Toch zijn er nog wel dingen die je waarschijnlijk nog niet weet van deze familie. We hebben er zeven verzameld en voor je op een rijtje gezet.

Ze zijn de beroemdste familie van de wereld: de Kardashians. Inmiddels hebben alle familieleden samen een heel imperium opgebouwd van bedrijven, voornamelijk in de mode en entertainment industrie. Het grote succes van de familie begon met de realityserie ‘Keeping up with the Kardashians’. In deze serie volgen we samengestelde families Kardashian en Jenner.
 

Even een korte update. Kris Jenner was eerst getrouwd met Robert Kardashian. Samen krijgen ze vier kinderen: Kourtney, Kim, Khloe en Robert. In 1990 scheidden ze en trouwt Kris met Bruce Jenner. Met hem krijgt ze nog twee dochters, Kendall en Kylie. In 2014 scheidden ook Kris en Bruce.
 

Hun hele leven speelt zich af in de schijnwerpers en daarom denken we dat we alles van ze weten. Toch zijn er nog dingen die je wellicht nog niet van ze weet. We hebben ze verzameld en voor je op een rijtje gezet.

1. Bruce wordt Caitlyn

Voor diegenen die het laatste jaar het entertainment nieuws niet hebben gevolgd, komt dit misschien aan als een schok. Bruce Jenner gaat tegenwoordig door het leven als Caitlyn Jenner. In 2015 gaf hij aan voortaan als vrouw door het leven te willen gaan. Kris heeft het gelijk geaccepteerd en ook de rest van de wereld lijkt dat te doen. Caitlyn heeft zo de weg geopend voor transgenders wereldwijd om hun ware ik te omarmen.

2. Negen miljoen zoekopdrachten per maand

Kim Kardashian is misschien wel de bekendste naam uit de familie en de serie. Dankzij het uitlekken van de sextape met haar ex-vriend Ray J ging haar ‘carrière’ pijlsnel vooruit. Sindsdien is haar naam allemaal maar meer gegroeid. Inmiddels wordt er maar liefst 9 miljoen keer per maand op de naam Kim Kardashian gezocht op het internet.

3. € 50.000 per dag

Dat is het bedrag dat Kim Kardashian verdient. Dat komt neer op een slordige één miljoen per maand en dus 12 miljoen per jaar. Niet verkeerd voor een vrouw die beroemd is geworden door een beroemdheid te zijn. Niet voor niets heeft ze uiteraard ook haar eigen t-shirts. Voor de echte fans.

 

4. Khloe Kardashian heeft de X-factor

In 2012 – 2013 schitterde Khloe Kardashian aan de zijde van Mario Lopez als mede-presentatrice van de Amerikaanse X-factor. Dat avontuur zou uiteindelijk maar één seizoen duren. Al heeft Khloe ook verschillende keren gastoptredens gehad in televisieseries als Royal Pains en Law & Order: Los Angeles. Welke rol ze speelde? Die van Khloe Kardashian.

5. Kylie en Kendall Jenner op de catwalk

De jongste telgen uit de familie Kardashian – Jenner zijn de zussen Kylie en Kendall. De dames zijn helemaal gek van mode en hebben dan ook samen een kledinglijn opgezet bij de winkels Pacsun en Topshop. Kendall richt zich wel meer op haar modellencarrière, Kylie doet af en toe wat modellenwerk.

6. Kylie Kouture

Kylie Jenner is met haar 18 jaar wel de jongste van de familie, toch timmert ze al aardig aan de weg. Naast de kledinglijn met haar zus Kendall heeft ze ook een eigen lijn met haarextensions. Onder de naam Kylie Kouture brengt ze verschillende soorten extensions uit. 

7. Prince wil niet dansen met Kim Kardashian

Het laatste feitje om deze reeks mee af te sluiten. Prince heeft ooit Kim Kardashian van het podium afgestuurd. Kim wilde graag samen met Prince op het podium dansen, maar daar was de zanger niet van gediend. Hij verzocht haar vriendelijk, doch behoorlijk dwingend om het podium te verlaten. Tot ergernis van mevrouw Kardashian natuurlijk.
 

Weet jij nog een leuk feitje van de Kardashians die de meeste mensen waarschijnlijk nog niet kennen? Laat het ons hieronder weten!
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »