de vlag es vlag se vlag eu vlag
test banner

De 6 meest krankzinnige acties van Dan Bilzerian

  • Geplaatst op
  • 0
De 6 meest krankzinnige acties van Dan Bilzerian

Succesvol pokeraar en playboy Dan Bilzerian gedraagt zich als een groot kind in een wereld vol geld, vrouwen, poker en wapens. Hij staat bekend om zijn onhandige acties af en toe. Lees in deze blog in welke krankzinnige situaties hij belandde.

Dan Bilzerian is de 'enfent terrible' van Hollywood. Deze half Armeense, half Amerikaanse playboy is geboren op 7 december 1980 in Tempa, Florida. Hij is vooral bekend geworden door de Amerikaanse social media. Met 11 miljoen volgers op Instagram is Bilzerian de meest gevolgde mannelijke beroemdheid aller tijden. Hij is stinkend rijk geworden met het spelen van poker en is daarmee een beroemd pokeraar geworden. Hij kwam bovendien nogal eens in het nieuws na onhandige acties met vrouwen.

Actie 1: gearresteerd als tiener

In zijn tienerjaren raakte Bilzerian gefascineerd door wapens. In het examenjaar van zijn middelbare school bezat hij maar liefst 100 machinegeweren. Op een dag deed hij daarover iets te stoer tegen zijn vrienden. Hij zei dat hij een machinegeweer had meegenomen in zijn auto. Dit bleek te kloppen en hij verdween voor drie weken achter de tralies. Niet zo handig.

Actie 2: Succesvol pokeraar

Met een paar succesvolle potjes pokeren heeft Bilzerian geen windeieren gelegd. Alles bij elkaar heeft deze pokerster naar schatting 50 miljoen dollar verdiend met het gokspel. Omringd door vrouwen en drugs won hij de ene ronde na de andere. Zijn bijnaam in de pokerwereld is ‘Blitz’ en ziet poker als iets zakelijks. Bilzerian noemt zichzelf de Bill Gates onder de pokeraars.

Actie 3: Hartklachten door levensstijl

Bilzerian houdt van feestjes. Maar die feestjes kosten hem regelmatig zijn gezondheid. In 2005 kreeg hij op 25-jarige leeftijd een dubbele hartaanval na een snowboardvakantie van vier dagen met weinig slaap en veel drank. Zes jaar later, in 2011, werd opnieuw hartfalen geconstateerd nadat hij twee keer binnen drie dagen van Hawaii naar Las Vegas was gevlogen.

Actie 4: Betalen om te mogen acteren

Bilzerian houdt ook van aandacht. Hij zal er dan ook alles aan doen om die te krijgen. Zo bedacht hij zich dat hij een carrière wilde opbouwen als acteur. In plaats van betaald te krijgen, betaalde hij een grote filmbaas een miljoen dollar voor acht minuten in een film en 80 zinnen tekst. Helaas besloten de producers de acht minuten terug te knippen naar één zin en minder dan één minuut en Bilzerian sleepte de filmbaas naar de rechter.

 

Actie 5: onhandigheid met vrouwen

In augustus 2010 schopte Bilzerian een bezoekster van een nachtclub in haar gezicht. Het model plaatste de beelden van de schop op YouTube en spande een zaak aan tegen Bilzerian. Inmiddels is het onderzoek gestopt en is de aanklacht ingetrokken. Volgens Bilzerian is deze gebeurtenis opgeblazen en viel het allemaal reuze mee.


Dat hij niet zo handig is met vrouwen bleek eerder toen hij een naakte pornoster van een gebouw het zwembad in moest gooien voor een fotoshoot voor het tijdschrift Hustler. Tijdens de val brak ze haar voet. Ook zij spande een rechtzaak tegen Bilzerian aan. Volgens hem deden ze niets verkeerd en volgden ze slechts de aanwijzingen op van de fotograaf. Bovendien greep het model zijn shirt waardoor ze zelf zorgde voor een ongelukkige val, aldus Bilzerian.

Actie 6: omringt door vrouwen en geiten

Bilzerian houdt van vrouwen om zich heen. Hij gaf ooit eens een feestje op een boot en nodigde meer dan honderd vrouwen uit. Er gaat geen dag voorbij of er is weer een fotoshoot van een of andere playboy bij het zwembad van zijn villa. Zijn liefde voor geiten steekt hij ook niet onder stoelen of banken. Bilzerian is een echte dierenvriend. Tussen de halfblote dames en in iedere kamer een machinegeweer, huppelen er twee geiten gezellig in huize Bilzerian rond. Bovendien bezit Bilzerian twee katten, Smushball en Penelope.
 

Style Italy en jouw held

Heb jij ook een held en draag je zijn afbeelding graag op je kleding? Kijk dan op onze website of jouw held of heldin erbij zit.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »