de vlag es vlag se vlag eu vlag
test banner

Dit zijn de winterjassen voor de winter van 2019

  • Geplaatst op
  • 0
Dit zijn de winterjassen voor de winter van 2019

Elk jaar zijn er weer trends die terugkomen op het gebied van winterjassen en elk jaar zien we weer nieuwe trends opkomen. Dat was de vorige jaren zo en dat zal de volgende jaren weer zo zijn. Ontdek hier de trends van dit jaar!

Dit zijn de winterjassen voor de winter van 2019 en 2020

Elk jaar zijn er weer trends die terugkomen op het gebied van winterjassen en elk jaar zien we weer nieuwe trends opkomen. Dat was de vorige jaren zo en dat zal de volgende jaren weer zo zijn. De nieuwe trends worden ruim van te voren aangekondigd en vaak in september horen we al wat de nieuwe trends zijn dit jaar. Zo ook dit jaar voor de winter van 2019 en 2020. En we willen er nog niet aan denken, maar de herfst komt langzamerhand dichterbij en dat betekent direct dat de winter dat ook komt.

Het wordt dan tijd om weer een lekkere warme winterjas in huis te halen. Dat is de eerste prioriteit van een winterjas, daarna komt stijl! Dat betekent niet dat stijl tegenwoordig niet onwijs belangrijk is, want de verkeerde jas kan uw hele outfit ruïneren. Om die reden hebben wij de populairste winterjassen trends voor 2019 en 2020 voor jou hier uitgelicht.

Parka jassen zijn het helemaal voor 2019 en 2020

Afgelopen winter was de parka jas erg populair en de populariteit van parka jassen is in 2019 blijven groeien. Het is een trend geworden die meerdere winters mee kan en om die reden kunt u ook nog in 2020 van de populaire parka jassen genieten. Ze zijn niet super populair onder mannen, maar ook vrouwen geven steeds vaker de voorkeur aan deze moderne designs. Maar waarom zijn ze dan zo populair? Wellicht omdat ze er in zoveel verschillende kleuren, lengtes en designs zijn!

Kies voor één van deze winterjas kleuren dit jaar

Er zijn een aantal kleuren die je als winterjas in de winter van 2019 en 2020 voorbij ziet gaan komen, maar deze kleur gaat u voornamelijk voorbij zien komen: blauw. Blauw straalt kalmte en vertrouwen uit en gaat het straatbeeld overnemen. Een andere kalme kleur dien we vaker terug zien gaan komen is grijs. Grijze winterjassen zijn niet saai en degelijk, maar geven juist het voordeel dat ze gemakkelijk te combineren zijn met andere kleuren. Hierdoor voorkomt u dat u een verkeerde outfit samenstelt.

Naast blauw en grijs zijn de groene winterjassen ook populair, zoals ze dat elk jaar eigenlijk zijn. Groen is ook een kleur dat gemakkelijk te combineren is met de rest van uw garderobe. Wilt u nou toch meer uitdaging en flair in uw outfit? Dan moet u dit jaar echt voor een rode winterjas kiezen. Iets uitdagender om te combineren, maar het levert u zeker weten stijlpunten op, waarmee u een behoorlijk statement gaat maken.

 

Populaire jassen 2019

Welk model moet ik kiezen voor 2019?

Wanneer u op zoek bent naar het juiste model voor u dan kiest u voor een jas die bij u als persoon past. Als u een verzorgde en moderne uitstraling wilt creëren, omdat dit bij u past dan kiest u voor een lange winterjas in 2019. Indien u een wat kleiner persoon bent dan kiest u nooit voor een lange winterjas, omdat u daarin kleiner lijkt. In dat geval kiest u voor een korte winterjas uit de laatste populaire designs en kleuren. En zo kiest u voor een parka jas, wanneer u een actieve en sportieve look wilt creëren. Als laatste let u goed op de kleur. Wanneer u maar één jas heeft dan kunt u het beste voor een neutrale kleur kiezen, zodat u gemakkelijk en eenvoudig kunt combineren. U kiest ook voor een neutrale kleur als u van zichzelf weet dat u niet zo goed kunt stijlen. Kunt u dat wel dan kunt u kiezen voor een uitdagende kleur, zoals de populaire kleur rood dit jaar.

Dit is de populairste winterjas voor dames

Voor vrouwen zijn er in 2019 een aantal populaire winterjassen die u gewoon niet kunt laten liggen. Een van de grootste trends voor de komende winter zijn de lange dames winterjassen. Deze geven u een verzorgde uitstraling, maar zijn ook heerlijk warm en comfortabel. Ze zitten werkelijk als een waar deken om u heen gewikkeld.

Naast de lange designs zijn de dames winterjassen met een bontkraag erg populair. De bontkraag is weer terug van weggeweest en geeft extra flair aan uw outfit. Hieronder ziet u één van populairste winterjassen voor dames in 2019 en 2020. Dit is de korte blauwe winterjas voor dames met bontkraag.

Korte Dames Winterjas – Met Bontkraag – Blauw

Dit is de populairste heren winterjas

Voor heren zijn er ook een aantal populaire winterjassen in 2019 en 2020 waar u niet omheen kunt, zoals u hierboven al heeft kunnen lezen is de parka jas daar één van. Als we verder kijken dan de parka jassen dan zien we dit jaar de kunstleren jackets terugkomen. Misschien niet gelijk een jas waaraan u denkt als warme winterjas, maar toch kan die zeker in de winter gedragen worden, mits u ze draagt met een warme trui of een hoodie. Hetzelfde geldt voor de heren bomberjacks dit jaar. Deze modellen zijn niet alleen meer als zomerjas of tussenjas verkrijgbaar, maar nu ook verkrijgbaar in warme dikker gevoerde designs! Hieronder ziet u de onwijs populaire korte heren winterjas met bontkraag in het zwart.

Korte Heren Winterjas – Met Bontkraag

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »