de vlag es vlag se vlag eu vlag
test banner

Onzichtbaar met legerprint: 5x fotobewijs!

Onzichtbaar met legerprint: 5x fotobewijs!

Of het nu gaat om een bosrijke omgeving, in de sneeuw of midden in de woestijn: met de juiste camouflerende kleding kun je jezelf in elke situatie onzichtbaar maken. In deze blog hebben we vijf foto’s geselecteerd waarin dit duidelijk naar voren komt. Spot jij de verstoppers?

Camouflage print in het bos

De camouflageprint van de man in deze foto is zo goed gekozen dat je hem bijna niet ziet. De kleur van zijn jas en broek komt perfect overeen met de kleuren van het bos. Zo kun je je vrienden tijdens een wandeling goed voor de gek houden!

 

Desert camouflage shirt

Het pak van deze soldaat is erg goed gekozen. De legerprinten sluiten precies aan bij de omgeving, waardoor hij praktisch onzichtbaar wordt. Ook heeft hij zichzelf erg slim gepositioneerd. Een jarenlange training, in combinatie met de juiste camouflerende kleding is dan ook essentieel voor elke soldaat in oorlogsgebied.

 

Onzichtbaar in de sneeuw

Aan de linkerkant van de foto zien we een meisje. Ze is op zoek naar haar vriend, die zich verstopt heeft in de sneeuw. Maar omdat hij een witte jas draagt met een camouflage print, kun je hem bijna niet zien zitten. Kun jij hem wel spotten?

 

Legerprint in het bos

Ook in dit bos kun je de vrouw die zich verstopt heeft bijna niet meer zien. De legerprint is precies goed gekozen en camoufleert perfect in deze omgeving. Doordat ze haar capuchon over haar gezicht heeft getrokken kun je zelfs haar gezicht niet zien!

 

Perfecte camouflage in de woestijn

Deze print is ongelofelijk. Het lijkt wel alsof deze outfit speciaal gemaakt is om je in deze omgeving te kunnen verstoppen. De camouflage kleding is zo goed gekozen dat het lijkt alsof er helemaal niemand op de foto staat...

 

Onzichtbaar worden met legerprint

Bij Style Italy zijn we gek op legerprints. We dragen ze in allerlei kleuren. Soms om op te gaan in de omgeving, maar vaak om juist extra op te vallen! In onze webshop vindt je dan ook allerlei soorten legerprints.

 

Wil je ook opgaan in de omgeving? Of vind je legerprinten gewoon cool? Kijk dan eens in onze webshop! We hebben camouflerende printen in allerlei maten en vormen. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »