de vlag es vlag se vlag eu vlag
test banner

Video: de 5 meest krankzinnige poker momenten

  • Geplaatst op
  • 0
Video: de 5 meest krankzinnige poker momenten

De prijzenpot bij poker kan soms enorm hoog zijn. Het is dan ook wel logisch dat sommige spelers de spanning niet aankunnen of zelfs volledig flippen. In deze blog hebben we video’s van de 5 meest krankzinnige poker momenten verzameld!

De 5 meest krankzinnige poker momenten

Poker is een kaartspel dat in verschillende varianten wordt gespeeld. Hierdoor is het lastig om een duidelijke uitleg bij het spel te geven. Poker valt in Nederland onder gokspellen en wordt dan ook vooral in casino’s gespeeld. Uiteindelijk blijft er een winnaar over en die wint het prijzengeld.

Dit prijzengeld is af en toe een heel hoog bedrag. Zo kan een pot van 80 miljoen dollar best wel eens voorbij komen. Hierbij kunnen de emoties dan ook wel eens hoog oplopen…

 

1. Arrogante poker-speler krijgt karma

Een poker-speler is iets te zelfverzekerd en provoceert zijn enige nog overgebleven tegenspeler. De andere speler besluit het gokje te nemen en ook all in te gaan, met een geweldig resultaat als gevolg.

 

2. Speler wordt gek na winst

Een prijzenpot van bijna 27 miljoen dollar. Nog maar één tegenspeler. Je bent klaar met je beurt en moet nu afwachten wat jouw tegenstander doet. Als bij hem de juiste kaart ontbreekt win je. De ontlading kan dan ook groot zijn..

 

3. 28-jarige amateur wint toernooi

Een 28-jarige Chris Moneymaker begint als amateur aan een toernooi. Tegen alle verwachtingen in bereikt hij de finale, waarin hij het opneemt tegen de ervaren Sam Farha. Chris besluit om all in te gaan en staat dan op het punt om historie te schrijven.

 

4. Een rollercoaster van emoties

In de halve finale van een pokertoernooi in Amsterdam gaat een speler all in. Hij heeft er vertrouwen in maar bleek vervolgens hele slechte kaarten te hebben waarna hij de hoop op een finaleplaats had opgegeven. Tenzij... zijn tegenspeler nog slechtere kaarten heeft.

 

5. Speler toont emoties na verliezen

Deze speler kon bijna 12 miljoen dollar winnen, afhankelijk van wat zijn tegenstander zou doen. Zijn tegenspeler had een specifieke kaart nodig en de kans was dan ook klein dat hij deze zou hebben. Hij had hem echter toch en deze speler kon het niet geloven en liet zijn emoties duidelijk zien na afloop.

 

Ben jij ook zo’n grote poker-fan? Neem dan eens een kijkje in de poker-collectie op onze website en vind het shirt dat perfect bij jouw past!

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »