de vlag es vlag se vlag eu vlag
test banner

Wat zijn de modetrends voor mannen in 2019?

  • Geplaatst op
  • 0
Wat zijn de modetrends voor mannen in 2019?

Een nieuw jaar vraagt om een nieuw outfit. Maar waarmee maak je nu de blits, wat zijn de modetrends van 2019 en welke items moét je in je kast hebben hangen? Wij zochten het voor je uit. In onderstaande blog lees je over de musthaves van 2019 voor mannen.

In modeland kan een hoop, maar niet alles. Jij als hippe, moderne man wil natuurlijk wel in de nieuwste mode rondlopen. De winter komt aan zijn eind en het voorjaar ligt op de loer. Leuk al die nieuwe looks en trends, maar waar wil je nou écht in gezien worden de komende maanden? Wij doken in de herenmode trends en zochten uit wat de hipste looks voor mannen in 2019 gaan worden. Begin maar vast met sparen, want er zitten een paar hele leuke musthaves bij.

Een jas mag weer!

Jarenlang begingen de meeste mannen een modeflater als het gaat om jassen. In 2019 mag bijna alles weer. Trek je leren jas, bomberjack of parka maar weer uit de kast. Jij als fashion-junkie maakt helemaal de blits met je retrojas. Heb je een jas met panterprint? Helemaal top.

Wat je vooral ziet in 2019 is een jas die opvalt. Dus qua kleur of model, eentje die eruit springt. Heb jij zo’n jas, zorg er dan voor dat je de rest van je outfit basic houdt. Een goede jeans en een simpel shirt zorgen ervoor dat de jas opvalt en een echte eye catcher wordt. Heb je nog een dikke gewatteerde jas van vorig jaar aan de kapstok hangen? Mag ook. Deze zie je ook gewoon terug in 2019. Liefst in leuke, opvallende en felle kleuren. Oranje bijvoorbeeld. Lichtgrijs en wit is ook een trend.

bomber

Lang leven de 70’er jaren

Met name de kleuren uit de jaren 70 zien we terug in de modetrend van 2019. Bordeauxrood en roestbruin zijn kleuren die je veel terug ziet in de herenmode trends. Je kunt deze kleuren gebruiken als basiskleur van je outfit, gecombineerd met attributen die doen denken aan de jaren 90. De ronde zonnebril bijvoorbeeld is weer helemaal hip, wat langer haar mag weer en suède komt dit jaar terug.

De baggy-look

Draag je liever ruimzittende kleding? Heerlijk. Je loopt er in tegenstelling tot voorgaande jaren in 2019 niet mee voor gek. Mits je het maar afmaakt met de juiste items. Stop de pijpen van je baggy broek in je sokken. Je gaat het zien, het wordt een trend in 2019. Draag er een sweatshirt op of een t-shirt met leuke print en je kunt gewoon in je huisbroek de straat op. Een trainingspak mag ook, mits je pijpen maar smal toelopen. Leuke sneakers eronder en je bent klaar om te chillen.

Blokjes en streepjes op je overhemd

Een overhemd is dé trend van 2019. Je wilt vooral gezien worden in een lichtblauw overhemd met een streep of blokje. Het doet een beetje denken aan de pyama-look. Lekker ruimzittende, lange blouses in baby blauw met een beige broek of shirt doen het goed in het voorjaar en in de zomer van 2019. We hebben zelfs een zijde overhemd gezien op de catwalk.

blokjes overhemd

De gebleekte jeans, wie heeft hem niet

Na een jaar van gematigde populariteit, zien we in 2019 de jeans weer volop terug. Vooral de gebleekte print en hoge taille uit de jaren 80/90 hebben we voorbij zien komen op de catwalk. Heb je een buikje? Stop hem lekker in je broek en niemand die het ziet. Ook de light wash denim komt weer terug. Herinner je je nog de spijkerjasjes? Eentje die helemaal naar jouw lijf is gedragen? Hij kan weer. Je spijkerjasje mag weer buitenshuis aan, heerlijk.

Beken kleur

In 2019 zijn de modetrends voor mannen vooral gericht op kleur. Lichtblauw, knalrood en wit voeren de boventoon. Bovendien zijn kledingstukken in kakigroen, olijfgroen en beige weer terugkomende trends. Denim Olijfgroen en beige zijn goed met elkaar te combineren. Bijvoorbeeld op een zwarte skinny. Net als dat iedere man een item in zijn kast zou moeten hebben in legerprint of de military look.

Jeans

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »