de vlag es vlag se vlag eu vlag
test banner

Wie is de grootste Golddigger op dit moment?

  • Geplaatst op
  • 1
Wie is de grootste Golddigger op dit moment?

Wat zijn de 5 eigenschappen waar een golddigger aan moet voldoen om een rijke man aan de haak te slaan?

De 5 kenmerken van een Golddigger

Wie is de grootste golddigger van dit moment? Er zijn heel wat vrouwen die hier aanspraak op maken. Om het golddigger-gehalte te meten hebben wij een 5-tal kenmerken opgesomd waar je als vrouw sowieso aan moet voldoen. 

Wat is de letterlijke betekenis?

Het woord ‘golddigger’ wordt gebruikt om vrouwen aan te duiden die uit zijn op het geld van een rijke, vaak oudere man. Letterlijk betekent het ‘goudzoeker’, en dat is dan ook waar dit soort vrouwen op uit zijn. Denk maar Hugh Hefner en zijn playmates. Die zijn vast niet allemaal uit op zijn goddelijke lichaam…

Kanye West scoorde samen met Jamie Foxx een enorme hit met het gelijknamige liedje en sindsdien wordt het woord te pas en te onpas gebruikt. 

De 5 kenmerken van een golddigger

Om te weten wie nou de ideale golddigger is, zijn er 5 capaciteiten waar een vrouw met vlag en wimpel voor moet slagen. 

1. Als vrouw moet je bloedmooi zijn

We kunnen er niet omheen, een golddigger-vrouw heeft haar looks mee, of doet veel moeite om er uit te zien om door een ringetje te halen. Zij doet er alles aan om rijke mannen om haar vingers te winden, en er goed uitzien is dan echt een must. Met haar volle lippen en prachtige lichaam moet ze opvallen. 

2. Je moet regelmatig te vinden zijn op exclusieve feestjes en miljonair fairs.

Steenrijke mannen zijn natuurlijk alleen goed te vinden op de exclusieve feestjes waar ze kaviaar en champagne schenken. Deze peperdure feestjes zijn dus de ideale spot voor een golddigger om de mannen aan de haak te slaan. 

3. Je moet een classy en elitaire leefstijl hebben.

Je moet gaan leven als een golddigger. Dit betekent dure etentjes, sieraden, jachten en wonen in kasten van huizen. De keerzijde van dit leven is dat je je man niet vaak ziet. Hij is alleen bezig met zaken en heeft alleen oog voor jou wanneer hij daar zin en tijd voor heeft. Net zoals hij weet dat vrouwen alleen op zijn geld vallen. 

4. Je bent geen dom blondje.

Als vrouw moet je weten om op sluwe en slinkse wijze binnen te dringen in rijkere kringen. Denk dus zeker niet dat je blonde haarkleur genoeg is om een rijke vent aan de haak te slaan. Vaak denken golddiggers goed na hoe ze zich gedragen om hun doel te kunnen bereiken: profiteren van een rijke man

5. Wees ambitieus

De enige ambitie die een golddigger heeft, is zoveel mogelijk geld uitgeven terwijl haar man hard aan het werk is om dat geld te verdienen. Dit kost behoorlijk wat tijd, dus je moet vroeg kunnen opstaan om te shoppen. 

De perfecte voorbeelden

Beroemde golddiggers zijn bijvoorbeeld Salma Hayek en Naomi Campbell. Beiden sloegen ze een biljonair aan de haak. Ook de Nederlandse vrouwen kunnen er wat van, denk maar aan Yolanthe Cabau van Kasbergen die warmliep voor de centen van Wesley Sneijder. Om haar lichaam zo perfect mogelijk te maken schuw je als vrouw een bezoekje aan de plastisch chirurg niet, want een goed paar borsten en volle lippen zijn uitermate belangrijk. 

Hoe moet je je als goddigger kleden?

De golddigger trekt mannen aan met haar classy en elegante kleding, die vaak net wat te bloot is. Haar decolleté mag goed zichtbaar zijn, net als haar lange en slanke benen. Een ideaal kledingstuk is een sexy en kort jurkje met een diep uitgesneden decolleté. Haar vormen komen hier goed in uit, iets waar haar mannelijke gezelschap blij van wordt en andere vrouwen jaloers. 

Duur, duurder, duurst

Vaak draagt ze merken als Louis Vuitton of Chanel. Haar sieraden komen van Swarovski en haar schoenen met killerheels komen van Jimmy Choo of Loubutin. Je moet dus stijl en smaak hebben en loopt zoveel mogelijk designwinkels af op zoek naar de laatste mode. Haar jurken zijn bezet met edelstenen of diamanten en komen van de duurste merken. Het liefst met gouden accessoires, maar zonder dat het ordinair wordt. Ze ziet eruit als een “dure” vrouw. Dus rijke mannen van Nederland: pas op voor de golddigger! 

Ben jij een man met veel geld op zak en op zoek naar een golddigger? Dan hebben wij iets dat het voor jou makkelijker maakt om vrouwen hierop te wijzen.

Reacties

  1. Jona De smet Jona De smet

    Het is een veel voorkomende misconceptie dat alle golddiggers vrouwen zijn. Mannen kunnen het net zo goed zijn, en het komt veel voor. De kado’s waar ze om vragen zijn misschien anders, maar ze willen in ieder geval dure kado’s.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »