de vlag es vlag se vlag eu vlag

Bob Marley T-shirts


De Italiaanse stijl kenmerkt zich niet alleen door nette overhemden en poloshirts. Ook een casual t-shirt met een aparte opdruk zorgt voor een zelfverzekerde Italiaanse look. Creëer jouw eigen zelfverzekerde look met een Bob Marley t-shirt. 

 The King of Reggae

Bob Marley is van onschatbare waarde geweest voor de muziekwereld. Marley heeft de doorbraak van reggae muziek buiten Jamaica mogelijk gemaakt. Zijn hits werden in de jaren zeventig overal ter wereld geluisterd. Bob Marley had en heeft nu nog steeds een grote groep fans. Volgens zijn zoon Ziggy heeft zijn vader een grote aantrekkingskracht op anderen doordat hij teksten schreef en zong voor de gewone man. Hij schreef oprechte en emotionele teksten over armoede, politiek en liefde. Hierdoor gaf Bob Marley fans het gevoel dat hij één van van hen was. Bob Marley staat naast muziekicoon ook bekend als voorvechter van het rastageloof.

 Eer een muziekicoon

Je ziet er in een Bob Marley shirt niet alleen goed uit, je eert hiermee ook the King of Reggae. Er is keuze uit twee verschillende designs. Een van de Bob Marley shirts is voorzien van opdruk met als thema het nummer Concrete Jungle. Het andere shirt is bedrukt met een ontwerp voor het lied Buffalo Soldier.

Back to top
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »