de vlag es vlag se vlag eu vlag

Pablo Escobar t-shirts

Het t-shirt is een item dat het hele jaar door kan worden gedragen. Een goede en modieuze herengarderobe beschikt dan ook over t-shirts van hoogwaardige kwaliteit. Door de nauwsluitende pasvorm zijn Italiaanse shirts ideaal voor heren die graag hun getrainde lichaam showen. Een echte eyecatcher is het Pablo Escobar t-shirt.

Beruchte drugsbaron

Pablo Emilio Escobar Gaviria was dé beruchtste drugsbaron van Colombia en daardoor ook een van de rijkste personen op aarde. Jaarlijks verdiende Escobar grofweg zo’n 30 miljoen dollar met zijn drugsimperium. Dit geld besteedde hij niet alleen aan zichzelf. Pablo Escobar was ook een echte weldoener. Als Robin Hood bekommerde zich om de arme bevolking van Colombia. Met name inwoners van zijn woonplaats Medellín werden door hem financieel bijgestaan. Escobar liet meer dan honderd huizen bouwen voor de bevolking van sloppenwijken. Ook gaf hij opdracht om voetbalstadions en parken in Colombia aan te leggen.

Voel je Pablo Escobar

Als iemand weet hoe het voelt om in het middelpunt van de belangstelling te staan, dan was het Pablo Escobar. Met een Pablo Escobar shirt van Style Italy ervaar je zelf het echte Pablo Escobar gevoel: je steelt de show. Het aanbod bestaat uit verschillende designs en de Escobar shirts zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

Back to top
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »