de vlag es vlag se vlag eu vlag

Muhammad Ali Collectie

Wij mannen zijn allemaal op zoek naar gave kleding. Dat ene t-shirt of die ene sweater met een gave opdruk. Style Italy heeft nu een exclusieve collectie met Muhammad Ali als opdruk. Van t-shirts, vesten en sweaters tot crewnecks. Er is keuze uit diverse designs en kleuren. Alle items uit deze collectie hebben bovendien een getailleerde Italiaanse pasvorm. Hierdoor worden de juiste delen van je lichaam geaccentueerd.

The Greatest

Er is natuurlijk niet zomaar een kledingcollectie ontworpen voor Muhammad Ali. Door velen wordt Muhammad Ali beschouwd als beste bokser in de categorie zwaargewicht. Ali onderscheidde zich van andere boksers door zijn stijl. Om zichzelf te beschermen hield Ali in de ring zijn handen laag. Ali vertrouwde erop dat hij de stoten kon ontwijken. Dit in tegenstelling tot de andere boksers die zichzelf dekten door de handen hoog, voor het gezicht te houden. Muhammed Ali is tijdens zijn bokscarrière drie keer uitgeroepen tot wereldkampioen zwaargewicht. Daarnaast heeft hij op de Olympische Spelen de gouden medaille gewonnen in de categorie licht zwaargewicht.

Onderscheidende stijl

Wil jij je net als Muhammad Ali onderscheiden door jouw stijl? Dan is een Muhammad Ali shirt of crewneck wellicht iets voor jou! Alle kledingitems bevatten een opdruk van Ali. Daarnaast zijn er een aantal items die bekende uitspraken van Ali bevatten. Een bekende uitspraak van Ali is: “Float like a butterfly, sting like a bee’’.

Naast de Muhammad Ali collectie hebben we ook t-shirts van legendes als Pablo Escobar, Scarface en Bob Marley!

Back to top
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »