de vlag es vlag se vlag eu vlag

Bruce Lee Collectie

Italianen worden geprezen om hun gevoel voor stijl. Italiaanse mannen voelen zich min of meer verplicht om een goede indruk te maken. Om die verpletterende indruk te maken dragen Italiaanse mannen graag nauwsluitende kleding met een unieke stijl. De Bruce Lee collectie bestaande uit t-shirts, crewnecks en sweaters brengt een ode aan de grootste Oosterse vechtkunst-acteur.

Oosterse vechtkunst-acteur

Bruce Lee is, ondanks dat zijn naam dat niet doet vermoeden, in november 1940 geboren in Amerika. De vader van Bruce Lee was opera- en filmacteur, waardoor de ouders van Lee in november op tournee waren met de Chinese opera. Aan het einde van de tournee keerde Lee met zijn ouders terug naar Hongkong. De straten van deze drukke stad werden destijds beheerst door bendes. Om zich tegen deze straatbendes te verdedigen richtte Bruce Lee zijn eigen bende op, gespecialiseerd in de kungfu stijl Wing Chun. Door zijn toenemende betrokkenheid bij straatgevechten besloten zijn ouders om Lee naar Amerika te sturen. Hier studeerde Bruce Lee af aan de Universiteit van Washington in toneeldrama. Zijn succes als vechtkunst-acteur heeft hij te danken aan filmproducent William Dozier. Na zijn rol in de film The Green Hornet begon Lee zijn filmcarrière. Uiteindelijk is Bruce Lee op mysterieuze wijze overleden tijdens opnamen van een nieuwe film.

Unieke Bruce Lee shirts

De collectie combineert de Italiaanse pasvorm met unieke designs van Bruce Lee. Elk Bruce Lee t-shirt is van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast zijn er t-shirts gedrukt met Black Stones en glitterdruk. Excuses voor het maken van een slechte indruk zijn er nu niet meer bij.

Back to top
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »