de vlag es vlag se vlag eu vlag

Scarface collectie

Tony Montana is voor velen een ware filmheld door zijn gewaagde uitspraken, lef en gewetenloos, maar toch ook charismatisch karakter. Montana geeft zelfs eerlijk toe oneerlijk te zijn: "I always tell the truth. Even when I lie." De misdaadfilm Scarface verbeeldt het verhaal van Tony Montana, een Cubaanse criminele vluchteling, die knokt en moordt voor een succesvol bestaan in Amerika. Het welbekende motto van Montana "The world is yours." wordt waargemaakt. Montana schopt het tot succesvolle en machtige drugsbaron. Zijn ongeëvenaarde hebzucht wordt uiteindelijk zijn ondergang.

Tijdloos icoon

De legendarische misdaadfilm Scarface is afkomstig uit het jaar 1983. Dat Tony Montana een tijdloos icoon is blijkt uit de vele imitaties die altijd worden gedaan rondom zijn uitspraken. De meeste bekende uitspraken van Montana zijn "Say hello to my little friend." en "I´m Tony Montana. You fuck with me. You fuckin with the best.". Zet je imitaties nu extra kracht bij met een een kledingstuk uit de Scarface collectie. De collectie bestaat uit Scarface t-shirts, sweaters en crewnecks. Een Scarface t-shirt is tijdloos en het hele jaar door draagbaar. De slim fit pasvorm zorgt ervoor dat je lichaam goed wordt geaccentueerd. De Scarface t-shirts zijn beschikbaar in de kleuren wit, zwart, grijs, rood en geel. Er is keuze uit diverse Tony Montana prints.

Back to top
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »