de vlag es vlag se vlag eu vlag
test banner

5 redenen waarom Narcos de beste serie op Netflix is

5 redenen waarom Narcos de beste serie op Netflix is

Het derde seizoen van Narcos is nu te zien op Netflix. Wij zijn al drie jaar lang fan van de avonturen van Pablo en zijn vrienden. Lees hier waarom!

Narcos is een ongekend populaire serie op Netflix. Het verhaal gaat over Pablo Escobar en zijn drugskartel. Vanaf 1 september 2017 wordt seizoen 3 alweer uitgezonden. De serie wordt nog altijd volop gekeken, en wij hebben hier de 5 redenen waarom Narcos de beste Netflix-serie ooit is! 

Het verhaal achter Netflix-serie Narcos

De hoofdpersoon in seizoen 1 en 2 is Pablo Escobar, de Colombiaanse drugsbaas. Pablo Escobar stierf op 44-jarige leeftijd, maar was daarvoor erg succesvol in de drugshandel. Hij werd zelfs gezien als één van de rijkste personen op aarde. Aan het einde van seizoen 2 sterft de ‘koning van de cocaïne’ en in seizoen 3 gaat het vooral om het gevecht tussen de Amerikaanse drugspolitie en het Cali-kartel, de grootste concurrent van Escobar’s kartel.

 

Producer IGN US is zelfs al bezig met seizoen 4, maar of die er gaat komen is nog afwachten. De locatiescout van de serie, Carlos Muñoz Portal, werd namelijk in september vermoord door de broer van Escobar. Hij wil namelijk niet dat er opnames worden gemaakt zonder toestemming van zijn bedrijf Escobar Inc. Sinds de dood van de scout zijn de opnames in Mexico gestopt en wordt er nu nagedacht over een oplossing. Hopelijk komt de oplossing snel, want Narcos is simpelweg de beste serie op Netflix! Waarom? Lees snel verder!

 

1: Narcos is een waargebeurd verhaal

De Netflix-serie Narcos is gebaseerd op Escobar’s leven. Je krijgt een indrukwekkend kijkje in het leven van Escobar in de eerste 2 seizoenen van de serie, maar ook in die van de drugs politie die jaagt op Escobar. Je beleeft de serie vanuit de ogen van DEA-agent Steve Murphy, waardoor je beleeft hoe het er in het echt aan toegaat. Het is moeilijk je te realiseren dat het een waargebeurd verhaal is wanneer je de serie kijkt, maar dat maakt het alleen maar meer bijzonder.

 

2: De cast van Narcos is geweldig

Alle acteurs dragen hun steentje bij aan de serie. Wagner Moura speelde Escobar in de serie, en deed dat op een prachtige manier. Na 2 seizoenen kwam er een einde aan zijn tijd in Narcos. Ook DEA-agent Steve Murphy verdween uit de serie.

Fans vreesden voor het ergste, maar de serie is er misschien alleen maar beter op geworden. DEA-agent Javier Peña heeft Steve Murphy geweldig vervangen en is nu de ster van de serie. Maar ook Miguel Rodriguez, Gilberto Rodriguez en Pacho Herrera zijn van bijrollen omgetoverd tot fantastische hoofdrollen. De mix in de cast is perfect, en de serie heeft het vertrek van Wagner Moura geweldig weten op te vangen. Indrukwekkend!

 

3: Narcos’ soundtrack past perfect bij de gebeurtenissen

De theme song van Narcos duurt maar liefst anderhalve minuut, maar is essentieel voor de beleving van de serie. Als je Narcos kijkt, moet je dan ook de theme song af luisteren. Het nummer is speciaal voor de serie gemaakt, en heeft een lekker en geheimzinnig deuntje. De perfecte opening voor de serie. Maar niet alleen de intro, ook de andere tracks in de serie zijn mooi en passen perfect bij de onheilspellende situaties.

Sweaters Pablo Escobar

 

4: De verhaallijn van Narcos sleept je mee

Als je een aflevering van Narcos hebt gezien, wil je gelijk de volgende zien. Het verhaal sleept je zo mee dat het je aanspoort om te blijven kijken. Je beleeft het verhaal vanuit de ogen van een drugsagent en gaat het als het ware samen met hem op jacht. Dus ben je toe aan wat afleiding van je alledaagse leventje? En wil je even aan niets anders denken? Dan is een bingewatch-sessie van Narcos de perfecte oplossing!

 

5: Narcos is super realistisch

Veel dialogen in Narcos zijn in het Spaans. Ook worden er echte beelden uit de tijd van Escobar gebruikt. Bovendien is de serie gebaseerd op verhalen van de echte Amerikaanse drugsagenten die Escobar achtervolgden. Dit maakt de serie super realistisch!

 

Je ziet veel waargebeurde situaties, zoals de ontsnapping van Escobar uit zijn zelfgemaakte gevangenis. Het ‘ongelooflijk, maar waar-gehalte’ is gigantisch!

 

Wij zijn onder de indruk van Escobar door deze prachtige serie.
Jij ook? Neem dan eens een kijkje in onze online Escobar-collectie!

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »