de vlag es vlag se vlag eu vlag
test banner

Kim Kardashian: ontdek haar 10 geheime feiten

  • Geplaatst op
  • 0
Kim Kardashian: ontdek haar 10 geheime feiten

Het leven van Kim Kardashian speelt zich volledig af in de spotlights. Toch zijn er nog dingen die je niet wist van haar. We hebben 10 feiten over Kim Kardashian voor je op een rijtje gezet.

Ze is de best betaalde realityster ter wereld. Begonnen als stylist van de sterren, ís ze nu één van die sterren. Natuurlijk hebben we het dan over Kim Kardashian. Inmiddels getrouwd met Kanye West en trotse moeder van twee kinderen, dochter North en zoon Saint.
 

Als realityster gebeurt je hele leven voor de camera’s. Bijna geen enkel moment is meer privé, maar toch zijn er dingen die je misschien nog niet wist van Kim Kardashian. Wat dacht je bijvoorbeeld van de volgende 10 feiten?
 

1. Betaald twitteren

Kim Kardashian krijgt een slordige 25.000 dollar per tweet die ze het wereldwijde web op slingert. En dat voor 140 tekens per bericht. Dat komt dus neer op ruim 175 dollar per teken. Niet slecht voor een celebrity die een groot deel van haar bekendheid te danken heeft aan social media.
 

2. Keeping up with the Kardashians

Als het betaald twitteren nog niet genoeg is, krijgt ze ook nog 80.000 dollar per aflevering van Keeping up with the Kardashians, de realityserie waardoor ze uiteindelijk wereldwijd bekend werd. Voor het eerste seizoen was dat nog ‘maar’ 15.000 dollar. Niet voor niks dat ze best betaalde realityster allertijden is. 

3. Drie keer is scheepsrecht

Het huwelijk met Kanye West is al het derde huwelijk voor Kim Kardashian. Op haar 19e trouwde ze al met Damon Thomas en in 2011 stapte ze in het huwelijksbootje met Kris Humphries. Zou het deze keer wel goed gaan?
 

4. Als je haar maar goed zit

Kim heeft een heel ritueel voor haar kapsel die zich elke vier dagen herhaalt. Op dag één föhnt ze haar haar, de volgende dag gebruikt ze een droogshampoo voor meer textuur, dag drie staat in het teken van stijl haar en op de vierde dag heeft ze een hoge staart of dot. En dan begint het ritueel weer van voor af aan.
 

5. Geen tatoeages

De meeste Hollywood sterren hebben wel minimaal één tatoeage op hun lichaam. Kim Kardashian is de uitzondering op de regel. Want ‘zou jij een bumpersticker op een Bentley plakken?’ En ze heeft nog gelijk ook!

6. Vroeggeboorte van baby North

Dochtertje North werd vijf weken te vroeg geboren. Kim bleek een veel te hoge bloeddruk te hebben, waardoor de baby eerder gehaald moest worden. Na even in de couveuse te hebben gelegen, ging het weer helemaal goed met North. 

7. Kinderverzorgster in zwart-wit

Een kind opvoeden is de moeilijkste baan die er is. Kim hoefde het dan ook niet alleen te doen. Kanye stond in het begin 24/7 klaar, maar voor het eerste jaar was er ook al een kinderverzorgster ingehuurd. Inclusief zwart-wit uniform.
 

8. Geweigerd voor het Met Gala

In 2012 werd Kim Kardashian nog geweigerd voor het Met Gala van Anna Wintour, de hoofdredactrice van de Amerikaanse uitgave van Vogue. En terwijl ze op dat moment toch al een wereldster was. Een jaar later was ze wel uitgenodigd, maar mocht moeder Kris Jenner niet mee naar binnen.
 

9. Extravagante bruiloft

Na twee huwelijken zou je denken dat Kim Kardashian het de derde keer wat intiemer en kleiner zou willen doen. Niets was minder waar. Het werd een extravagante bruiloft in het Italiaanse Firenze met een muur van bloemen, roze eten en Andrea Bocelli en John Legend die een optreden gaven. 

10. Kim Kardashian t-shirt

Je hebt pas een wereldster als je ook een eigen t-shirt hebt. Bij Style Italy hebben Rhinestone t-shirt met de afbeelding van Kim Kardashian. Verkrijgbaar in onze webshop in de kleuren wit, zwart en blauw.
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »