de vlag es vlag se vlag eu vlag
test banner

Wat is de perfecte heren winterjas?

  • Geplaatst op
  • 0
Wat is de perfecte heren winterjas?

Wat is nou de perfecte winterjas voor heren? Dat is natuurlijk voor iedere man verschillend. Er zijn verschillende designs, maten en kleuren. Maar hoe vindt je nu de geschikte jas die het beste past bij jouw lichaam en stijl?

Wat is de perfecte heren winterjas?

Wat is nou de perfecte winterjas voor heren? Dat is natuurlijk voor iedere man verschillend. Er zijn verschillende designs, maten en kleuren. Maar hoe vindt je nu de geschikte jas die het beste past bij jouw lichaam en stijl? je kunt lastig even alle modellen gaan passen om te kijken wat jou het beste staat. Dat kost te veel tijd of misschien heb je wel advies nodig over de jas. Om het wat makkelijker te maken voor je hebben wij alles op een rijtje gezet en geven we je wat tips om uw selectief te kunnen laten zoeken en jouw keuze te vergemakkelijken.

Hoe maak je nu een keuze welke jas het beste bij je past? Dan moet je bij jezelf nagaan wat je het best kunt accentueren, welk lichaamsdeel valt het mooist op? Heb je bijvoorbeeld een bredere bouw op de schouders? Dan is belangrijk dat jouw jas aan de onderkant het breedst is, want zo komen de schouders het beste uit. Ook is het hierbij belangrijk dat er niet te veel detail wordt afgewerkt rondom de schouders, dat leid de aandacht af van de schouders zelf.

Ben je wat kleiner van bouw dan is een lange jas misschien niet een heel goed idee. Het kan zijn dat je benen hierdoor korter lijken en je hierdoor wegvalt in de jas. Buiten het kiezen van een model jas, is ook de kleur essentieel voor jouw uitstraling. Met een andere kleur straal je een hele andere vibe uit, maar ook niet elke kleur past bij ieder persoon. Toch is het interessant om goed naar de kleur te kijken. Het kan zomaar zijn dat een onverwachte kleur jouw bouw en persoonlijkheid doet stralen.

Kies voor één van deze heren winterjas modellen dit jaar

Style Italy heeft alle mode trends voor de winter van 2019 en 2020 weer uitgezocht. Wij zijn op zoek gegaan naar alle populaire modellen die ook weer volgend seizoen overal op straat te vinden zijn. Je hoeft dus niet verder te zoeken, want in ons assortiment is slagen een garantie. Een winterjas is namelijk een belangrijke investering en dat begrijpen wij maar al te goed! Daarom hebben wij een aantal modellen op een rijtje gezet voor je. Met één van deze jassen slaag je zeker voor aanstaande winters! Wij selecteren namelijk enkel en alleen modellen die populair blijven. Zo ben je verzekerd van een goede aankoop die meerdere winters mee gaan.

 

De stoere heren parka gaat het deze winter erg goed doen

De stoere parka jas is één van deze prachtige tijdloze modellen. Deze populaire jas is overgekomen vanuit Amerika en doet het hier ook al langere periode ontzettend goed. Dit komt omdat de jas goed gevoerd is en goed aansluit op jouw lichaam. De jas is bestand tegen weer en wind en zo ga je de winter warm en droog tegemoet.  De aansluiting zorgt ook voor een mooie afwerking op jouw lichaam, wat erg stijlvol oogt. De jas valt toch lekker ruim op het lichaam, zodat je ook voldoende bewegingsvrijheid hebt. Dit maakt de jas zeer geschikt voor een actieve levensstijl. De parka komt voor in veel verschillende modellen en uitvoeringen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een parka met of zonder bontkraag. Dit is maar één van de vele styling mogelijkheden van de parka jas, kijk dus gerust eens in ons assortiment om te kijken wat de parka jas jou te bieden heeft.

Heren parka jassen

Stijlvolle lange winterjassen

Misschien is een stijlvolle lange heren winterjas meer iets voor jou? Heb je een langer postuur dan accentueren deze modellen jouw lengte, waardoor je stijlvol de winter in gaat. De jas is voornamelijk geschikt voor de klassieke uitstraling, maar kan zeker ook casual gedragen worden. Combineer de jas met sneakers of juist met een chique pak? Je zal in ieder geval een serieus nette uitstraling achterlaten in jouw omgeving. De lengte van de jas maakt het geschikt voor een sportieve levensstijl, met voldoende bewegingsruimte. Ook is de lengte van de jas geschikt om lekker warm weg te kruipen als je bijvoorbeeld even buiten staat te wachten, zodat je jezelf beschermt tegen de koude wind. Dit maakt dat ook dit jaar de lange modellen weer terug te vinden zijn in onze collectie en zien wij de populariteit van deze jas ieder jaar weer groeien.

 

Winter bomberjacks

Ben je meer opzoek naar een stoere korte jas die toch overal op gecombineerd moet kunnen worden? Dan raden wij je aan te kijken in onze collectie met bomberjacks, want ook in het seizoen van 2019/2020 is dit weer een razend populair model die veel verkocht word. De bomberjack is een populaire trend die afkomstig is van de Amerikaanse luchtmacht, maar deze verscheen niet voor niets al snel in de mode wereld. De jas biedt veel warmte en comfort, hij is ruim en goed gevuld. Let wel op dat je een warm winter model selecteert, want door zijn populariteit is de jas is er in meerdere uitvoeringen. Dit komt omdat de jas op alles te combineren is, van casual tot sportief en zelfs een stijlvolle look is te creëren met deze bomberjack. Zeker de moeite waard dus om even te kijken in onze collectie.

 

Bomberjacks voor heren


Een selectie van onze populairste heren winterjassen

We hebben voor jou een aantal van onze populairste heren winterjassen voor de komende winter geselecteerd. Eén van onze populairste modellen is de Lange Groene Heren Winterjas Wooly met een Grote Bontkraag! Deze lange winterjas heeft een parka design. De combinatie van lang, parka en groen maakt het een zeer gewilde jas!

Wanneer de naar de populaire winter bomberjacks kijken dan zien we een grote vraag naar de Bomber Jas Basic in het blauw. Het is een exclusieve jack met een uitstekende afwerking en pasvorm en dat voor een hele scherpe prijs.

Als laatste hebben we ook de Korte Heren Winterjas met Bontkraag in het Zwart als absolute favoriet. Het bontje geeft deze jas echt klasse en de kleur zwart maakt dat de jas gemakkelijk te combineren is met de rest van jouw kleding. Dit praktische, maar stijlvolle design, zorgt ervoor dat de jas ook dit jaar weer veel gedragen gaat worden.

Korte Heren Winterjas – Met Bontkraag – Zwart

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »